Beyaz Show 15 Aralık Cuma konukları kim olacak - İşte o isimler

Beyaz Show 15 Aralık Cuma konukları kim olacak - İşte o isimler
Kanal D'de her hafta yayınlanan bölümleriyle ekranlara gelen Beyaz Show bu hafta da dopdolu. Gülmekten kırıp geçiren, renkli konuklarıyla eğlendiren ve cuma akşamlarına heyecan katan Beyaz Show'un bu haftaki konukları kim olacak? İşte detaylar...

Ekranların fenomen talk show programı Beyaz Show'un bu haftaki konuları merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show'un geçen haftaki konukları Gökhan Tepe, Ezgi Mola, Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen ve Bade İşçil'di.

Cuma gecelerinin eğlencesi Beyaz Show, muhteşem konukları ve yepyeni içeriğiyle yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor.Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; Türk pop müziğinin sevilen sesi Mustafa Ceceli, "Acı Tatlı Ekşi" filmi ile sevilen oyuncular Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy, efsane futbolcu Tümer Metin konuk oluyor. Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle Beyaz Show 15 Aralık 2017 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'de!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.