Bir Aile Hikayesi 10. bölüm tek parça full Youtube izle! 11. bölüm fragmanı FOX TV

Bir Aile Hikayesi 10. bölüm tek parça full Youtube izle! 11. bölüm fragmanı FOX TV
FOX TV'nin sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi yeni bölümü ile 11 Mayıs 2019 Cumartesi akşama yayınlanacak. İzleyemeyenler, tekrar izlemek isteyenler ve kaçırdığı noktaları anları yakalamak amacında olanlar için Bir Aile Hikayesi 10. bölüm tek parça full Youtube izle alternatifleri haberimizde.

Bu sezon yayınlandığı günden itibaren reyting sıralamasına damga vuran ve önemli izlenme oranları elde eden Bir Aile Hikayesi 10. bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıkıyor. İrem Sak ve Songül Öden gibi birçok ünlü ismi kadrosunda barındıran yapımın bu akşamki bölümünde yine göz yaşları akacak. Duygusal hikayesi ve hayata dair senaryosuyla dikkat çeken dizide neler olacağı da merak ediliyor. Diziyi seyretmek isteyenler için Bir Aile Hikayesi 10. bölüm tek parça full Youtube izle seçenekleri haberimizde yer almaktadır. Ayrıca Bir Aile Hikayesi 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtını da bulabilirsiniz.

Bir Aile Hikayesi 10. bölüm özeti
Cem ve üçüzler, Reyhan için sürpriz anneler günü hazırlığındadır. Çocuklar eski fotoğrafları görünce Cem’i soru yağmuruna tutar. Cem’le birlikte geçmişe, Reyhan’ın hamileliğinin ilk dönemine gideriz. Üçüz haberini almalarıyla birlikte çiftin bütün planları alt üst olmuştur. Reyhan’ın gözyaşlarına dayanamayan Cem, hayatta yardım isteyeceği son kişinin kapısını çalmak zorunda kalır. Beyin kanaması geçiren Erdem’in durumu kritiktir. Sevdiği birini daha kaybetme riskiyle karşı karşıya kalan Beste’ye kardeşleri destek olur. Hastanede Erdem’in annesiyle tanışır ancak Şehnaz’ın Erdem’in eski karısını çağırması Beste’yi zor durumda bırakır. Ceylan’ı kızı gibi gören Şehnaz, Erdem’le yeniden bir araya gelmeleri için elinden geleni yapar. Erdem’in hafıza kaybı ise Beste için işleri daha da zorlaştıracaktır. Şakir’in zamanının çoğunu Behiye ile geçirmesi Mahur’u rahatsız eder. Bir yandan babasının hastalığı, diğer yandan iş yerindeki sıkıntılar Mahur’un dengesini bozar. Anneler günü sürprizi için çocuklarına söz veren Mahur, ne yapacağını bilemez ve iyice strese girer. Yardımına hiç ummadığı biri yetişecektir. Berk’in ailesiyle arasındaki güçlü bağa tanık olan Derya’yı bağlanma korkusu sarar ve önemli bir karar alır. Bu karar, sadece Berk’le ilişkisinin değil, oyunun da akıbetini değiştirecektir.

irem sak

Bir Aile Hikayesi 10. bölüm full tek parça HD izle
Cumartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Bir Aile Hikayesi 10. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Bir Aile Hikayesi'nin 10. bölümünü FOX TV.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

Bir Aile Hikayesi 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
FOX TV'nin fenomen dizisi Bizim Hikaye 70. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa FOX TV.com.tr ve FOX TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.