Bir Zamanlar Çukurova 92. bölüm izle | 93. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 92. bölüm izle | 93. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
ATV ekranlarının dönem dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova bu akşam yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Sahip olduğu oyuncu kadrosu ve güçlü senaryosu ile her hafta ilgiyle takip edilen yapımda bugün yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Bir Zamanlar Çukurova 92. bölüm izle seçenekleri ve 93. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Perşembe akşamlarının zirve sahibi Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Kadrosunda bulunan güçlü oyuncular ve senaryosuyla dikkat çeken ve bu sezon gündemden düşmeyen Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Bir Zamanlar Çukurova 92. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Bir Zamanlar Çukurova 93. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.


 


Bir Zamanlar Çukurova 92. bölüm özeti

Sevda, Demir ve Züleyha'nın evliliğini kurtarmak için bir kez daha Ümit'i uyarmaya gittiğinde, kalbinin de ruhunun da kaldıramayacağı bir gerçekle yüzleşir! Ümit, 'ben senin kızınım' diye geçmişinden bildiği her şeyi anlatır! Annesi tarafından terkedilmiş bir bebek olarak yaşadıklarını daha fazla içinde tutamamıştır! Sevda duydukları karşısında şok olur ve fenalaşır! Kalbini zorlayan son olaylardan sonra, Lütfiye ve konaktakiler her adımını izleseler de, Fekeli, kimseye belli etmeden Fikret'in peşindedir! Hatta Lütfiye'yi atlatıp Almanya'ya da gider. Ancak orada öğrendikleri, bildiklerinin çok ötesindedir. Kalbini yine zorlayacak gerçeklerle Adana'ya döner! Fikret'in Almanya'ya gitmesi ile rahat bir nefes alan Demir ve Züleyha, aile saadetlerini bir davet ile kutlamaya karar verirler. Adnan'ın doğum gününde tüm Çukurova onların saadetine şahitlik edecektir. Şermin'in canı gönülden koşturduğu davette, Demir hem Züleyha'ya hem Fekeli'ye öyle bir jest yapar ki, herkesin gözü dolar. Ama bu jest bambaşka nedenlerle Müjgan ve Ümit'in içinde yeni nefret dalgalarına yol açacaktır! Küçük konağa yerleşmesi ile büyük ceza alan Gaffur ne yapsa kendini affettiremez. Yatacak bir yeri de olmayan Gaffur'u Saniye de affetmeyince her gün başka bir yerde uyumaya başlar. Gizlice girip atlarla yarenlik ederek uyuduğu ahırda, alevler içinde gözünü açar! Gaffur'un orada bulunması pek çok başka olaya neden olacaktır! Tüm olan biten, Fekeli ne kadar tasvip etmiyorum dese de, Demir'in öfkesinin kendisine dönmesine engel olamaz. Fikret'in intikam ateşini söndüremeyen Fekeli, Demir'in öfkesinden de nasibini acı bir şekilde alır!



bir zamanlar çukurova hilal altınbilek

ATV Bir Zamanlar Çukurova 92. bölüm full tek parça HD izle
Perşembe günlerinin zirve adaylarından biri olan Bir Zamanlar Çukurova 92. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Bir Zamanlar Çukurova'ın 36. bölümünü atv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

bir zamanlar çukurova

Bir Zamanlar Çukurova 93. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
ATV'nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 93. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.