Bir Zamanlar Çukurova 96. bölüm izle | 97. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 96. bölüm izle | 97. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
ATV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen Bir Zamanlar Çukurova'da bayramın ilk günü heyecan devam ediyor. Adım adım sezon finaline doğru giden yapımda bu hafta neler yaşanacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Bir Zamanlar Çukurova 96. bölüm izle seçenekleri ve 97. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Perşembe akşamlarının zirve sahibi Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Kadrosunda bulunan güçlü oyuncular ve senaryosuyla dikkat çeken ve bu sezon gündemden düşmeyen Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Bir Zamanlar Çukurova 96. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Bir Zamanlar Çukurova 97. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.


 


Bir Zamanlar Çukurova 96. bölüm özeti

Ümit kendine geldiğinde, başına gelenlerden Demir'i sorumlu tutar. Tahliye olacağını beklerken, Demir tekrar cezaevine döner. Kimsenin haberi yoktur ama aslında Demir'in evden ayrıldığında Ümit'in sapasağlam olduğunu Müjgan görmüştür. Üstelik Müjgan, Ümit'e olanları öğrenince Fikret'in yanından da ayrılacaktır. Ümit olayının sorumlusunun Fikret olduğunu düşünen Fekeli, Mersin'e kadar izlerini takip edecektir. Ancak, Lütfiye ondan daha hızlı davranmıştır. Hatta Fikret'in de beklemeyeceği bir hızda, Lütfiye olayların içinde yerini alacaktır! Fekeli izlerini bulduğunda yaşanan gelişmeler, Fikret ile onu yine karşı karşıya getirecektir.  Ümit hastane olduğu sürece Sevda gözyaşları ile başından ayrılmaz. Şermin de elbette, tüm olan biteni, daha önce öğrendikleri ile birleştirecektir. Hatta cezaevine gidip Demir'e de anlatacaktır ama onun öğrendikleri ile henüz kimse ilgilenmeyecektir. Züleyha, Demir'i kurtarmak için Fikret'in peşine düşer. Şadi'nin bulduğu ipucu ile takibe başlarlar ama bu hayati bir tehlikeye yol açacaktır. Konak, poşulu ve silahlı adamların saldırısına uğrar. Gece uykudayken gerçekleşen baskın, herkesi gafil avlar. Ancak Sevda, eline silah almayı da adamları püskürtmeyi de başarır. Ama bunun bedeli ağır olacaktır.



bir zamanlar çukurova hilal altınbilek

ATV Bir Zamanlar Çukurova 96. bölüm full tek parça HD izle
Perşembe günlerinin zirve adaylarından biri olan Bir Zamanlar Çukurova 96. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Bir Zamanlar Çukurova'ın 36. bölümünü atv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

bir zamanlar çukurova

Bir Zamanlar Çukurova 97. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
ATV'nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 97. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.