Bir Zamanlar Çukurova yeni böüm fragmanı yayınlandı mı

Bir Zamanlar Çukurova yeni böüm fragmanı yayınlandı mı
ATV'nin reyting şampiyonu Bir Zamanlar Çukurova dün akşam nefes kesen bir bölümle geldi. Demir'in başına gelen felaket herkesi şoke etti. Peki Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni böüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Yayınlandığı her bölümle günü birinci tamamlayarak reyting sonuçlarını alt üst eden Bir Zamanalar Çukurova dün de izleyicilerinin karşısına çıktı. Başarılı dizide yaşananlar bir hayli ilgiyle izleniyor. Her hafta ekran başında sabırsız bir şekilde beklenen yapımla ilgili araştırmalar da sürüyor. İleyiciler Bir Zamanlar Çukurova yeni böüm fragmanı yayınlandı mı sorusunu sorarak yanıt arıyor. Bir Zamanlar Çukurova'nın 19. bölümüne dair detaylar bu sayfada yer alıyor.

Dün ne oldu?
Bir Zamanlar Çukurova 31 Ocak Perşembe günü 18. Bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yayınlanan son bölümünde; Çukurova'da taşlar yerinden oynadı. Demir, Züleyha ve Adnan bebeğin seyahatleri talihsiz bir heyelan felaketiyle son buldu. Adnan bebeği kurtarmak için kendi canını tehlikeye atan Demir, ölümle yüz yüze geldi. Bu yaşanan olaydan sonra Züleyha’nın Demir’e minnet duygusu artarken; Yılmaz kendine yeni bir rota çizdi. Bir Zamanlar Çukurova son bölüm finalinde Züleyha, Demir ve Müjgan’ı baş başa yemek yerken gördü. Bu gelişmenin ardında yaşanacakları merak eden izleyiciler fragmanı araştırıyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.