Bir Zamanlar Kıbrıs 1. bölüm reyting sonuçları | Dizinin 1. bölümü izlendi mi tutar mı?

Bir Zamanlar Kıbrıs 1. bölüm reyting sonuçları | Dizinin 1. bölümü izlendi mi tutar mı?
Son dönemde birçok kanalda yayınlanmaya başlayan dönemsel ve tarihi dizilere bu akşam bir yenisi daha eklendi. Uyanış: Büyük Selçuklu'dan sonra bu kez de Bir Zamanlar Kıbrıs yayın hayatına başlıyor. Diziden beklentiler büyük ancak bunu başarabilecek mi? Aynı yayın kuşağında Alev Alev, Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova da var. Peki, dizi izlendi mi tutar mı? Bir Zamanlar Kıbrıs 1. bölüm reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.

Televizyon ekranlarında bu akşamdan itibaren izleyicileriyle buluşmaya başlayacak olan Bir Zamanlar Kıbrıs güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosu ile herkesi ekran başına kilitleyecek. Birbirinden önemli isimlerin hayranlarıyla birlikte perşembe akşamlarında reyting sıralamasına da damga vurmak isteyen yapım hakkındaki beklentiler yüksek. Özellikle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin tanıtılması, bugüne kadar anlatılankarın kameralar aracılığı ile ekranlara taşınması ve tarihe ışık tutmasıyla farklı bir yapım seyircileri bekliyor. Peki, dizi izlendi mi tutar mı? Bir Zamanlar Kıbrıs 1. bölüm reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.
 


BİR ZAMANLAR KIBRIS KONUSU NE?

1963, Kıbrıs'ta Türkler ve Rumlar yan yana sorunsuzca yaşamaktadır. Adanın pastoral coğrafyasında neşeli hayatlarını süren sakız tüccarı Dereli ailesi, Kanlı Noel olarak bilinen olayların başlaması ile diğer Türk aileler gibi saldırıya uğrar. Birbirlerinden ayrı düşen aile fertleri kasabalarından sürülüp zorunlu bir göçe başlarken ailenin başındaki Kemal Dereli kendi ailesiyle birlikte göç yolundaki binlerce Türk'ün lideri haline gelir.


bir zamanlar kıbrıs


BİR ZAMANLAR KIBRIS OYUNCULARI KİM?

Ahmet Kural

Serkan Çayoğlu

Pelin Karahan

Tayanç Ayaydın

Gülper Özdemir

Devrim Saltoğlu


 

BİR ZAMANLAR KIBRIS 1. BÖLÜM REYTİNG SONUÇLARI

Perşembe akşamları yayınlanacak bölümleri ile reyting sıralamasında zirveye oynamak isteyen yapımın ilk haftadaki performansı belirleyici rol oynayabilir. Çünkü ilk bölümde elde edilen oranlar genelde dizinin seyri için bir fikir veriyor. Pelin Karahan ve Ahmet Kural gibi daha önce bu konuda başarılı isimler bulunan kadrosuyla yarışacak yapımın rakipleri de çok güçlü. Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor ve Alev Alev'in yanısıra Survivor da bu rekabete ortak. Ayrıca Müge Anlı ile Tatlı Sert, Esra Erol'da ve Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber de zirveye oynuyor. Reyting sonuçları saat 10.00-10.30 arasında açıklanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.