Birgül Memiş DNA testi sonucu açıklandı! Çocuk kimin?

Birgül Memiş DNA testi sonucu açıklandı! Çocuk kimin?
Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 5 Aralık Salı günü yayınlanan bölümünde flaş bir gelişme yaşandı. Birgül Memiş'in çocuğu için yapılan DNA testi sonucu açıklandı. Peki Görkem'in babası kim? İşte detaylar...

Türkiye'nin merakla beklediği Birgül Memiş Faruk Aydın DNA testi sonucu açıklandı. Dün canlı yayından sonra verilen kan örnekleri sonrasında rapor bugün Müge Anlı tarafından okundu.

İki isim hastanede de tartışmalarını sürdürdü. Özellikle Birgül Memiş'in çocuğu ile fotoğraf çekilmek istemesi harareti daha da yükseltti.

birgül memiş dna testi sonucu açıklandı

Müge Anlı bugünkü yayında; 'Bu raporu açıklamak istemiyorum ama...' sözleriyle başladı. Ardından taraflara; 'Razı mısınız?' diye sordu.

Hem Birgül Memiş hem de Faruk Aydın bir an önce test sonucunun açıklanmasını istedi.

Köylüler de konuştu
Birgül Memiş'in tehdit iddialarını köylüler yalanladı. Görkem'in iyi bakıldığını ve hem babası hem de dedesi ile babaannesinin kusur etmediklerini belirten köy halkı, çocuğun köyde kalmasını istediler. Ayrıca Birgül Memiş'in çocuğunun bu kadar kıymetliyse, gerçek babasına verseydi yönünde görüşler de dile getirildi. Birgül Memiş de tehdit edildiği için bunu yaptığını anlattı. Görkem'in gerçek babasının da kendisini terk ettiğini belirterek o sebeple Faruk Aydın'a verdiğini söyledi.

Karar yarın açıklanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum