Bizim Hikaye 70. bölüm tek parça full HD izle - Final bölümünde neler oldu

Bizim Hikaye 70. bölüm tek parça full HD izle - Final bölümünde neler oldu
FOX TV ekranlarının en çok takip edilen dizilerinden Bizim Hikaye 70. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Bizim Hikaye final bölümü izlemek isteyenler bu sayfada gerekli linki bulabilmektedir.

Perşembe akşamlarının zirve sahibi Bizim Hikaye dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı.Hazal Kaya başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken ve bu sezon gündemden düşmeyen Bizim Hikaye'nın yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Bizim Hikaye 70. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Bizim Hikaye 70. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.

Bizim Hikaye 70. bölüm özeti

Fikri’nin ölümden dönmesi bütün geçmişiyle yüzleşmesini sağlar. Bundan sonra iyi bir baba olmaya kararlıdır ve çocuklarının hayatlarını düzeltmek için uğraşmaya başlar. Filiz ise kendi bebeği doğana kadar kardeşlerinin hayatlarını düzene sokma çabasına girmiştir bile. Bir yandan mahalleye dadanan Karabacaklarla uğraşırlarken, bir yandan da hastaneden yeni çıkan Hikmet’in hayata yeniden tutunması için ellerinden geleni yaparlar ancak Minibolların okulları, Rahmet’in Deniz’le sorunları, Çiçek’le Cemil’in nikahı, Tufan’ın pişmanlıkları derken sorunlar giderek içinden çıkılmaz bir hal almaya başlar. Filiz’le Barış tüm bu sorunların üstesinden gelip kendi bebeklerini huzur içinde kucaklarına aldıklarında büyük bir sürpriz onları beklemektedir.

Bizim Hikaye

FOX TV Bizim Hikaye 70. bölüm (Final bölümü) full tek parça HD izle
Perşembe günlerinin zirve adaylarından biri olan Bizim Hikaye 70. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Bizim Hikaye'ın 68. bölümünü FOX TV.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.