Bizim Hikaye neden final yapıyor? 70. bölüm ne zaman ve saat kaçta

Bizim Hikaye neden final yapıyor? 70. bölüm ne zaman ve saat kaçta
FOX TV'nin başarılı dizisi Bizim Hikaye için final kararı alındı. Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izlenen yapım hakkındaki bu bilgi herkesi şoke etti. Peki Bizim Hikaye neden bitiyor? İşte nedenleri...

İlk bölümünden bu yana perşembe günlerinde FOX TV'yi taşıyan performanslara imza atan Bizim Hikaye için flaş bir bilgi paylaşıldı. Dizi 70. bölüm itibariyle final yapacak ve ekranlardan çekilecek. Dizinin hayranları bu gelişme sonrasında büyük üzüntü duyarken dün yayınlanmayan yeni bölüm hakkında da araştırmalar başladı. Bizim Hikaye neden bitiyor ve final bölümü ne zaman? İşte  detaylar...

Hazal Kaya ve Burak Deniz'in baş rollerinde oynadığı Bizim Hikaye son kez ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Birkaç sebeple birlikte bitirilmesine karar verilen dizinin artık sayılı günleri kaldı. Yapımı takip eden izleyiciler de son bölüme dair araştırmalar gerçekleştirerek yayın tarihini öğrenmek istiyor. Bizim Hikaye 70. bölüm ne zaman?

Bizim Hikaye Neden Final Yapıyor? İşte Nedeni

Dizieti.tv'nin haberine göre Bizim Hikaye dizisinin kadın başrol oyuncusu Hazal Kaya diziye devam edemeyecek. Her ne kadar medyaya hamileliğini duyurmak istemese de Hazal Kaya yakın çevresi ile hamile olduğunu paylaşmış. Zaten Bizim Hikaye dizisinde de Hazal Kaya’nın hayat verdiği Filiz karakteri de dizide hamile senaryo gereği. Bu da aslında Bizim Hikaye dizisinin senaristlerinin çok önceden duruma hakim olduğunu gösterir. Daha önce de Hazal Kaya ve Ali Atay düğünü sezon finali beklenmeden sezon ortasında gerçekleşmiş ve bir yandan Hazla Kaya çekimlere gelirken bir yandan da gelinlik provasına gitmişti.
Bizim Hikaye dizisi reytingleri çok kritik seviyede. Her ne kadar 5 reyting Bizim Hikaye dizisini 3. sezona taşımaya yetse de dizinin reytingleri bir kaç puan düşerse diziye her an final kararı gelebilirdi yeni sezonda.
Bizim Hikaye dizisi bir uyarlama dizi. Amerikan Shamles’tan uyarlanan Bizim Hikaye dizisi artık iyice karakteristik bir  Amerikan dizisi olmaya başladı ve Türk dizi özelliğinden oldukça uzaklaştı. Ne yazık ki Bizim Hikaye dizisi devam etse orijinal senaryodan çok uzaklaşmak zorunda kalacaktı. Çocuklar büyüyecek diziye bir çok yeni oyuncu girecekti.
Fatih Aksoy Bizim Hikaye dizisini iyi yerde bırakmak istedi. Bizim Hikaye dizisi için eğer Hazla Kaya’sız yeni sezonda devam kararı alınsaydı hiç kaçış yok ki dizi Feriha’sız devam eden Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu dizisine dönecekti.

Bizim Hikaye 70. bölüm ne zaman?
Bizim Hikaye dizi için yapımcısı Med Yapım  ve Fox Tv neden final kararı aldı. Bizim Hikaye dizisi 70. bölümü ile 23 Mayıs 21019 Perşembe akşamı 21:00 da final yaparak izleyicisine veda edecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum