Buket Aydın ile Kanal D Ana Haber Canlı Yayın İzle 16 Nisan Salı Kanal D

Buket Aydın ile Kanal D Ana Haber Canlı Yayın İzle 16 Nisan Salı Kanal D
Türkiye ve dünya gündeminin en çok takip edilen kanallardan biri olan Kanal D'de Buket Aydın'ın sunumuyla ekranlara gelen Kanal D Ana Haber 16 Nisan Salı izle seçeneği ile karşınızdayız. İşte güne damgasını vuranlar...

Kanal D'nin hafta içi spikeri Buket Aydın'ın sunumuyla ekranlara gelen Kanal D Ana Haber bugün de dopdolu. Yurt içi ve yurt dışındaki tüm gelişmeleri aktarmak için tüm gücüyle çalışan Erbaş aynı zamanda reyting sıralamasında da programını üst sıralara taşımayı başarıyor. Birbirinden önemli gelişmelerin milyonlarla buluşturulduğu Kanal D Ana Haber 16 Nisan Salı izle linki haberimizde.


Buket Aydın ile Kanal D Ana Haber İzle 16 Nisan Salı 

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kanal D Ana Haber'i izlemek çok kolaydır. Birçok izleme seçeneği bulunan yayın için televizyonlarınızın yanısıra dijital platformlar, mobil uygulamalar ve Kanal D internet sitesini kullanabilitsiniz. Buket Aydın ile Kanal D Ana Haber 16 Nisan Salı canlı yayın saat 19.00'da başlayacak.


Buket Aydın kimdir?

Buket Aydın (d. 1 Ocak 1985, Bursa), Televizyon haber sunucusu. Burslu olarak girdiği “İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü”nden mezun oldu. Attila İlhan’ın şiirleri üzerine master yaparak yüksek lisansını tamamladı. Kadıköy’de bulunan Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu’nda eğitim alarak iyi dereceyle mezun oldu.

Bir sene özel bir radyoda haber spikerliği yaptıktan sonra Kanaltürk kanalına girerek spor bülteni ve daha sonra hafta sonu ana haber bültenlerinde sunuculuk yaptı. Kanal Türk’ten ayrıldıktan sonra TRT Türk kanalına geçerek program sunuculuğu yapan Buket Aydın 2011 yılı Nisan ayında yeniden yapılanmaya geçen NTV’ye transfer olarak haber kuşaklarında sunuculuk yapmaya başladı.

NTV’de hafta içi 23.00’da başlayan Gece Bülteni Kuşağını sunmuştur. Aydın, aynı zamanda Nişantaşı Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü öğretim görevlisidir. 2013 yılında iş adamı Erce Baykal’la evlenmiştir.

ÖDÜLLERİ
En iyi Haber Spikeri Ödülü, Düzce Üniversitesi
2016 Anadolu Medya Ödülleri
4. Fashion TV Eyewear Moda Ödülleri (En iyi Giyinen Kadın Haber Sunucusu)
İnternet Medyası Yılın En İyileri Ödüllleri, (Yılın Kadın Haber Spikeri Ödülü)
İnternet Medyası Yılın En İyileri Ödüllleri, (Yılın Gece Haberleri Bülteni, 'Gece Bülteni Kuşağı')

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.