Burak Birsen ile FOX Ana Haber İzle 13 Temmuz Cumartesi FOX TV

Burak Birsen ile FOX Ana Haber İzle 13 Temmuz Cumartesi FOX TV
FOX TV ekranlarında yayınlanan ve hafta sonu reytinglerinde zirveye oynayan Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber 13 Temmuz Cumartesi izle seçeneği ile karşınzıdayız. İşte detaylar...

Hafta içi Gülbin Tosun ile ekranlara gelen FOX Ana Haber'de Cumartesi ve Pazar günü görevi Burak Birsen devralıyor. Başarısıyla uzun süredir ekranlarda adından söz ettiren tecrübeli haber sunucusu bugün de karşımızda olacak. Türkiye ve dünya gündemini binlerce izleyiciye aktaracak olan Birsen'in yine reyting sıralamasında da üst basamaklarda yer alması bekleniyor. Burak Birsen ile FOX Ana Haber 13 Temmuz Cumartesi izle linki haberimizde yer alıyor.
 


Burak Birsen ile FOX Ana Haber - 13 Temmuz izle

Objektif gündemle televizyon ekranlarında yer alan ana haber bültenleri Cumartesi ve Cumartesi daha yumuşak bir yayın akışı ile karşımıza çıkabiliyor. Gündemin değerlendirildiği ve izleyicilere en objektif şekilde aktarılmaya çalışıldığı haber kanallarından biri olan FOX TV'yi izlemek çok kolay. İnternet üzerinden pek çok seçenek bulunuyor. Burak Birsen ile FOX Ana Haber'i 13 Temmuz Cumartesi günü izlemek isteyenler kanalın internet sitesinden canlı yayına erişim sağlayabilirler.


Burak Birsen kimdir?

1975 yılında dünyaya gelen muhabir, sunucu ve haber spikeri Burak Birsen aslen Ankara doğumludur. Eskişehir Anadolu Üniversitesinden mezun olmuştur.

Uzun yıllar Ankara’da haber muhabiri olarak çalışmalar gerçekleştirmiş ardından İstanbul‘a taşınmıştır. TRT, CTV, Milliyet, Kanal D ve FOX TV7de muhabirlik, istihbarat şefliği müdürlük ve spikerlik yapmıştır.

2010 senesinde Fox Tv bünyesinde muhabir olarak çalışmaya başlamış yaz aylarında ise Ana Haber Bültenini sunmuştur.

2012 senesinde Fox Tv haber muhabiri olan Gülşah İnce ile evlenen Burak Birsen’in bu evliliğinden Beren isminde bir kızı vardır. Sıkı bir Beşiktaş taraftarıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.