Burçin Saruhan geri döndü! Gelinim Mutfakta Burçin ve Özden Saruhan kimdir kaç yaşında ve nereli

Burçin Saruhan geri döndü! Gelinim Mutfakta Burçin ve Özden Saruhan kimdir kaç yaşında ve nereli
Gelinim Mutfakta'nın bugünden itibaren başlayacak olan yeni haftasında yarışacak gelin ve kaynana merakla bekleniyordu. Best of haftalarında boy gösterecek bir takım daha belli oldu. Buna göre Burçin Saruhan ve Özden Saruhan ekranlarda yer alacak. Peki Gelinim Mutfakta Burçin ve Özden Saruhan kimdir kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Cuma günü yayınlanan hafta finalinde Yağmur Öz ve kaynanası veda etmişti. Yarışmayı izleyen seyirciler de yeni yarışmacıları merak ediyordu. Heyecanın eksik olmadığı ve rekabetin üst düzeyde yaşandığı Gelinim Mutfakta'nın yeni best of gelin ve kaynanası da belli oldu. Pazartesiden itibaren takım halinde yarışacak isimler  Gelinim Mutfakta Burçin ve Özden Saruhan ikilisi. 6-10 Nisan haftasından itibaren yeniden mücadele verecek olan  Gelinim Mutfakta Burçin ve Özden Saruhan kimdir kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.
 


Gelinim Mutfakta Burçin kimdir?

Bugün yeniden yarışmadaki yerimni alacak olan Burçin Saruhan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla katılımını duyurdu. Saruhan; 'Günaydın. Sağlıklı günlere uyanacağımiz günler yakındır . Ben inanıyorum. Hepimiz evdeyken biraz eğlenelim. Saat 12.30'da.' mesajıyla yarışmanın çekildiği stüdyodan bir fotoğraf paylaştı. Burçin Hanım 27 yaşında. 3 yıllık evi. 2 yaşında bir çocuğu var. Çalışıyor. Aslen Trabzonlu. Instagram hesabı @burcinsaruhan'dır.

 Burçin Saruhan geri döndü! Gelinim Mutfakta Burçin ve Özden Saruhan kimdir kaç yaşında ve nereli


Gelinim Mutfakta Özden kimdir?

Özden Hanım Trakyalı. Aşçı. Cafe işletiyor. Sezonluk mekanında misafirlerini ağırlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.