Büyükçekmece'de şok olay! Edanur Gürbüz nerede? 3 aydır yok

Büyükçekmece'de şok olay! Edanur Gürbüz nerede? 3 aydır yok
Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programında kayıp bir kadın dosyası daha işlenmeye başlandı. Büyükçekmece'de 3 aydır haber alınamayan Edanur Gürbüz nerede? İşte detaylar...

Kayıp kadınlar dosyalarına bir yenisini daha ekleyen Müge Anlı bugün de Edanur Gürbüz'ün nerede olduğu araştırılmaya başlandı. Annesi Zeynep Hanım'ın stüdyoya geldiği 24 yaşındaki genç kadının kredi kartı borcundan dolayı evine ihtar gönderildiği dile getirildi. Ailesine her ne kadar kapatma sözü verse de farklı borçlar da çıkıyor. Begüm ve Kaan adındaki evli arkadaşlarında kalan Edanur'un nerede olduğu merak ediliyor.

Edanur Gürbüz nerede?
5 Eylül'den sonra aylardır haber alınamayan Edanur Gürbüz Büyükçekmece'de yaşıyor. Bir mağazanın kendi ilçesindeki şubesinden Bahçeşehir mağazasına gönderilmek isteniyor ama kabul etmiyor. Ardından da çıkabilir kararı ile işinden ayrılıyor. Bu arada farklı kredi kartları için de yine ihtar geliyor. Miktar 2 bin liraya yakın borcu olduğu öğreniliyor. ATM'de borcuna baktıktan sonra da kardeşinden tuvalete gitme bahanesiyle ayrılıyor ve o günden sonra ses çıkıyor.

EDANUR gürbüz müge anlı

müge anlı edanur gürbüz nerede

Annesi gözyaşı döktü
Büyükçekmece'de yaşanan bu olay sonrası kızını arayan Zeynep Hanım kızının kendilerine kimseye kaçmadığını ve sevdiği biri olmadığını söylediğini de anlattı. Ayrıca bankaların kredi konusunda Edanur'un reşit olmasından dolayı bilgi vermediğini, ancak evlerine gelen ekstrelerle borç ödediklerini dile getirdi. Ayrıca krediden herhangi bir para almadıklarını ancak kızlarının maaşını kendilerine verdiğini söyleyen Zeynep Hanım, kızının dilediği gibi her şeyi alabildiğini ve özgür olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.