Çalar Saat 17 Haziran Pazartesi Canlı Yayın İzle FOX TV

Çalar Saat 17 Haziran Pazartesi Canlı Yayın İzle FOX TV
İsmail Küçükkaya'nın sunumuyla FOX TV ekranlarında yayınlanan Çalar Saat 17 Haziran Pazartesi canlı yayın izle seçeneği ile karşınızdayız. Çalar Saat'te neler yaşandı? İşte detaylar...

İsmail Küçükkaya yeni haftanın dördüncü Çalar Saati ile yayında. Sabahın ilk ışıklarında güne damgası vuran ve yeni günde etkisini gösterebilecek haberlere yer veren vedeğerli isimleri konuk eden İsmail Küçükkaya Çalar Saat ile karşımızda. Halkın her kesime hitap etmesiyle de tanınan başarılı sunucu son dakika haberleri ile evlerimize girmeyi başarıyor. Günlük hayata dair de pek çok paylaşımda bulunarak izleyicilerinin takdirini kazanan Küçükkaya'nın tanıttığı kitaplar da büyük ilgiyle takip ediliyor. FOX TV Çalar Saat 17 Haziran Pazartesi canlı yayın izle ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

binali yıldırım çalar saat



meral akşener canlı yayın çalar saat izle

ismail küçükkaya

EKREM İMAMOĞLU FOX

sibel inceoğlu

necmi yüzbaşıoğlu

necati özkan

ADEM SÖZÜER KİMDİR

osman can

josef sural kimdir

alanyaspor kaza



TURGUT KAZAN



ismail küçükkaya

İSMAİL KÜÇÜKKAYA KİMDİR?

1972 yılında Kütahya Simav’da dünyaya gelen İsmail Küçükkaya, ilk ve orta öğrenimini Kütahya’da gördü.Üniversite öğrenimini ise Gazi Üniversitesi Gazetecilik bölümünde tamamladı.

İsmail Küçükkaya, gazetecilik kariyerine 1991 yılında Hürriyet Gazetesi’nde muhabirlik yaparak başladı. Hürriyet Gazetesi’nde çalıştıktan sonra Sabah ve Star gazetelerinde görev aldı. 2000 yılında Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başlayan gazeteci, 2003 yılında köşe yazarlığını da sürdürerek SkyTürk TV’de Ankara temsilcisi olarak çalışmaya başladı.

osman sarıgül

2005-2008 senelerinde Akşam Gazetesi’nin Ankara temsilciliği yürüten Küçükkaya, 2008 yılı Kasım ayında Akşam Gazetesi’nin genel yayın yönetmeni oldu. Haziran 2013 tarihinde Gezi Parkı olaylarının ardından görevinden alındı.

2013 yılı Eylül ayında Fox TV’de “Çalar Saat” adlı programı sunmaya başladı.

2008 yılında “Cumhuriyetimizi Dair” ve 2012 yılında “Cumhuriyet’in İlk Yüzyılı” adlı iki kitabın ardından 2019'da da Biraz Cesaret isimli kitabı çıkarmıştır.

ÇALAR SAAT'İN 18 NİSAN Pazartesi GÜNÜ KONUĞU EKREM İMAMOĞLU! İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN >>>

kemal kılıçdaroğlu saldırı

ismail küçükkaya tunceli


 

Çalar Saat 17 Haziran Pazartesi FOX TV İzle


Hafta içi her sabah 07.15'te yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat'i FOX TV internet sitesinden ve FOX TV Youtube kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.


Demi Rose sosyal medyayı sallıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.