Çalar Saat'in konuğu Beril Eski kimdir kaç yaşında nereli

Çalar Saat'in konuğu Beril Eski kimdir kaç yaşında nereli
İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programına bugün Beril Eski konuk oldu. Eski hakkındaki bilgiler araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki Beril Eski kimdir kaç yaşında nereli

Dünya Basın Özgürlüğü günü dolayısıyla önemli isimleri ağırlayan İsmail Küçükkaya'nın ikinci konuğu Beril Eski oldu. Uluslararası Af Örgütü için çalışan Eski, bugüne özel basılan gazeteyi ekranlara gösterdi ve manşetin 'Senden ne haber gazeteci?' başlığını attıklarını dile getirdi. Her şarta ve koşula rağmen haber vermeyi sürdüren gazetecileri ön planda tuttuklarını anlatan Beril Eski günün de en çok konuşulan kişileri arasında yer buldu. Peki eril Eski kimdir kaç yaşında nereli? Detaylar haberimizde.

Beril Eski kimdir?
Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi Basın Koordinatörü görevini üstlenmektedir. Pek çok toplumsal olayda adını duyuran Eski, muhalif tavrı ile tanınmaktadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi mezunudur. BBC Türkçe, IMC, Agos gibi kurumlarda çalışmıştır. İnsan Hakları Kanunları üzerine master yapmıştır.

dünya basın özgürlüğü günü
 

ADEM SÖZÜER KİMDİR

Kitapları

N. Yüzbaşıoğlu,  "Yargılama Düzeninde Kalite",  ......,  ”, TÜSİAD Yayını,  .....,  (1998).
N. Yüzbaşıoğlu,  "1982 Anayasası ve Anayasa Mahkemesi Kararlarına Göre Türkiye'de Kanun Hükmünde Kararnameler Rejimi",  Profesörlük Takdim Tezi ya da mevzuattaki adıyla "Başlıca Araştırma Eseri,  BETA Basım Yayım Dağıtım A.Ş. İstanbul,  .....,  (1996).
N. Yüzbaşıoğlu,  "1982 Anayasasında Yapılan Değişiklikler, Anayasanın Uygulanması ve Anayasa Mahkemesi Kararları",  Cumhuriyet Dönemi Türkiye Ansiklopedisi,  İletişim Yayınları,  ...,  (1995).
N. Yüzbaşıoğlu,  "Türk Anayasa Yargısında Anayasallık Bloku (Doçentlik Tezi)",  İstanbul Üniversitesi Basımevi ve Film Merkezi,  İstanbul Üniversitesi Yayınları,  .....,  (1993).
N. Yüzbaşıoğlu,  "Basılmamış -Doktora Tezi",  Yeni Bir Anayasa İçin,  TBMM Başkanlığınca yayınlanmıştır,  .....,  (1992).


osman can

josef sural kimdir

alanyaspor kaza



TURGUT KAZAN



ismail küçükkaya

İSMAİL KÜÇÜKKAYA KİMDİR?

1972 yılında Kütahya Simav’da dünyaya gelen İsmail Küçükkaya, ilk ve orta öğrenimini Kütahya’da gördü.Üniversite öğrenimini ise Gazi Üniversitesi Gazetecilik bölümünde tamamladı.

İsmail Küçükkaya, gazetecilik kariyerine 1991 yılında Hürriyet Gazetesi’nde muhabirlik yaparak başladı. Hürriyet Gazetesi’nde çalıştıktan sonra Sabah ve Star gazetelerinde görev aldı. 2000 yılında Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başlayan gazeteci, 2003 yılında köşe yazarlığını da sürdürerek SkyTürk TV’de Ankara temsilcisi olarak çalışmaya başladı.

osman sarıgül
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.