Çalar Saat'in konuğu Osman Erusta kimdir kaç yaşında nereli

Çalar Saat'in konuğu Osman Erusta kimdir kaç yaşında nereli
Hafta içi her sabah ekranlara gelen Çalar Saat'in bu sabahki konuğu İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Osman Erusta oldu. YSK'nın gerekçeli kararına ilişkin açıklamaları gündem oluşturan Erusta hakkında bilgiler araştırılıyor. Peki Osman Erusta kimdir kaç yaşında nereli? İşte detaylar...

Dün akşam YSK tarafından açıklanan 31 Mart yerel seçimlerine yönelik İBB Başkanlığı seçiminin gerekçeli kararı tartışmaları da beraberinde getirdi. Hem iktidar hem de muhalefet  tarafından yorumlanan kararlarda önemli tespitlerde bulunuldu. Muhalefet kanadından İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Osman Erusta Çalar Saat'in konuğu oldu. İsmail Küçükkaya'nın #HangiGerekçeyle manşetiyle sunduğu program binlerce kişi tarafından da seyrediliyor. İzleyiciler Osman Erusta hakkındaki bilgilei de öğrenmek istiyor.
 

Osman Erusta kimdir?

OSMAN ERUSTA Hukuk kurucusu, Bankacılık ve Finans Hukuku Uzmanı, Gayrimenkul ve Ceza Hukukçusu. 

27. dönem İYİ Parti İstanbul milletvekili adayıdır.
 

ADEM SÖZÜER KİMDİR

osman can

josef sural kimdir

alanyaspor kaza



TURGUT KAZAN



ismail küçükkaya

İSMAİL KÜÇÜKKAYA KİMDİR?

1972 yılında Kütahya Simav’da dünyaya gelen İsmail Küçükkaya, ilk ve orta öğrenimini Kütahya’da gördü.Üniversite öğrenimini ise Gazi Üniversitesi Gazetecilik bölümünde tamamladı.

İsmail Küçükkaya, gazetecilik kariyerine 1991 yılında Hürriyet Gazetesi’nde muhabirlik yaparak başladı. Hürriyet Gazetesi’nde çalıştıktan sonra Sabah ve Star gazetelerinde görev aldı. 2000 yılında Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başlayan gazeteci, 2003 yılında köşe yazarlığını da sürdürerek SkyTürk TV’de Ankara temsilcisi olarak çalışmaya başladı.

osman sarıgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.