Çalar Saat'in konuğu Muharrem Erkek kimdir kaç yaşında nereli

Çalar Saat'in konuğu Muharrem Erkek kimdir kaç yaşında nereli
Hafta içi her sabah ekranlara gelen Çalar Saat'in bu sabahki konuğu CHP’nin hukuk politikalarından sorumlu genel başkan yardımcısı Muharrem Erkek oldu. YSK'nın gerekçeli kararına ilişkin açıklamaları gündem oluşturan Erkek hakkında bilgiler araştırılıyor. Peki Muharrem Erkek kimdir kaç yaşında nereli? İşte detaylar...

Dün akşam YSK tarafından açıklanan 31 Mart yerel seçimlerine yönelik İBB Başkanlığı seçiminin gerekçeli kararı tartışmaları da beraberinde getirdi. Hem iktidar hem de muhalefet  tarafından yorumlanan kararlarda önemli tespitlerde bulunuldu. Muhalefet kanadından CHP’nin hukuk politikalarından sorumlu genel başkan yardımcısı Muharrem Erkek Çalar Saat'in konuğu oldu. İsmail Küçükkaya'nın #HangiGerekçeyle manşetiyle sunduğu program binlerce kişi tarafından da seyrediliyor. İzleyiciler Muharrem Erkek hakkındaki bilgilei de öğrenmek istiyor.

 

Muharrem Erkek kimdir?

Muharrem Erkek, 31 Ağustos 1969’da Çanakkale’de doğmuş Türk siyasetçi ve avukattır.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuş, 1994 yılında Çanakkale Barosu’na kayıtlı serbest avukat olarak çalışmaya başlamıştır. 2000-2002 yılları arasında Çanakkale Barosu’nun yönetim kurulunda görev almış, 2004-2014 yıllarında Çanakkale Belediyesi Meclis Üyesi olarak görev yapmış ayrıca Belediye Başkanvekilliği görevini de üstlenmiştir.

Çanakkale Spor ve Çanakkale Zihinsel Engelliler Derneği Yönetim Kurulu üyeliklerinde bulunmuş, Çanakkale Kent Konseyi Yürütme Kurulu’nda görev almıştır. TBMM 25. ve 26. dönem Çanakkale milletvekilidir. 12 Şubat 2018 itibarıyla CHP’nin hukuk politikalarından sorumlu genel başkan yardımcısıdır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

ADEM SÖZÜER KİMDİR

osman can

josef sural kimdir

alanyaspor kaza



TURGUT KAZAN



ismail küçükkaya

İSMAİL KÜÇÜKKAYA KİMDİR?

1972 yılında Kütahya Simav’da dünyaya gelen İsmail Küçükkaya, ilk ve orta öğrenimini Kütahya’da gördü.Üniversite öğrenimini ise Gazi Üniversitesi Gazetecilik bölümünde tamamladı.

İsmail Küçükkaya, gazetecilik kariyerine 1991 yılında Hürriyet Gazetesi’nde muhabirlik yaparak başladı. Hürriyet Gazetesi’nde çalıştıktan sonra Sabah ve Star gazetelerinde görev aldı. 2000 yılında Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başlayan gazeteci, 2003 yılında köşe yazarlığını da sürdürerek SkyTürk TV’de Ankara temsilcisi olarak çalışmaya başladı.

osman sarıgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.