Can Yoldaşım 22. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Can Yoldaşım 22. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın son günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 22. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 22. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 22. bölüm özeti

Can Yoldaşım 22.bölüm özetinde Sandiya’nın sırrı ortaya çıkmıştı. Bhabo, Sandiya’yı yalan söylemekle suçlayarak konaktan kovmuştu. Ancak Suraj kendini zor duruma düşürerek Sandiya’nın gitmesine izin vermemişti. Suraj Bhabo’nun gönlünü alabilecek mi? Suraj Bhabo’nun odasına gittiğinde onu orada bulamaz. Bhabo yemeğe oturmuştur. Herkes yemek masasına gelirken Bhabo’nun Suraj’a karşı tavrı devam eder. Suraj Bhabo’nun tabağından yemek isterken Bhabo onu engeller. Sen bu evin reisisin, sen artık değil taze yemek yemelisin der.

Can Yoldaşım dizisinde Bhabo her fırsatta Suraj’a evin hakimi olduğu vurgusunu yaparak alınganlığını gösterir. Bhbao’nun bu tavrı sadece Suraj için değil Sandiya içinde geçerlidir. Kendi bulaşığını kendi yıkayarak Sandiya’ya da evin hanımı gibi davranır. Suraj Bhabo’nun Sadniya’ya davranışlarını görünce çok üzülür.

Sandiya ve Suraj’ın bitmeyen derdi! Suraj Bhbao’nun yanına giderek kendisini affetmesini ve bu duruma son vermesini ister. Bhabo ilginç bir şekilde affettiğini söyler. Hatta Sandiya ve Suraj’ı kendi eliyle besler. Bhabo bu davranışlarıyla da Suraj ve Sadniya’yı iğnelemeye devam eder. Suraj elbette bu tavrı fark eder. Annesinin koluna sarılarak eski Bhabo’yu istediğini söyler. Bhabo ise artık gidip yatmaları gerektiğini söyleyerek ikiliyi gönderir. Bhabo bu iğneleyici tavrı her ne kadar sürdürse de içten içe kahroluyor ve üzülüyordur. Aynı şekilde SurYa’da üzgündür. Özellikle Sandiya tüm olanların sorumlusu olarak kendini görür. Suraj’ın oyunu! Ertesi gün Bhbao’nun bu tavrı devam ederken Suraj’ın aklına bir fikir gelir. Geçmişte yanağını kesince Bhbao’nun koşarak onun yanına geldiğini anımsar. Bunun üzerine tıraş olurken yanağını kanatır. Ancak Bhabo hiç tepki vermez. Suraj bu duruma üzülürken Sandiya zerdeçal alarak Suraj’ın yanağına sürer.

Bhabo oğlunun bu acı durumuna müdahale etmemek için kendini epey sıkmıştır. Hatta Sandiya yaraya zerdeçal sürerken en çok onun Bhbao’nun canı yanar.

Suraj’ın morali kötü! Tüm bu oyuna rağmen Bhabo’nun tepkisizliği Suraj’ı oldukça üzmüştür. Suraj işe gittiğinde de aklı hep Bhabo’da kalır. Tatlı yaparken hep Bhabo ile gerilimlerini anımsar. Bu yüzden işlerine odaklanamaz. Tatlıları oldukça kötü olur. Müşteriler bu durumdan şikayetçi eder. Chotu Suraj’a neler olduğunu sorsa da Suraj’ın üzüntüsü içten içe onu kemirip durur. Suraj bunları yaşarken Bhabo uzaktan onu izliyordur. Suraj’ın bu dalgın halleri onu üzer. Bu esnada Sandiya Bhabo’nun yanına gelir. Ondan Suraj’ı affetmesini ister. Bhabo böyle yapmaya devam ederse Suraj’ın daha da kötü olacağını dile getirir. Bhabo Suraj’ın mutluluğu, gücü, neşesi der. Ancak Bhabo’nun tavrı değişmez. Pencereyi kapatarak Sandiya’nın yanından ayrılır. Sandiya şaşkın bir şekilde kala kalır.

Bhabo’nun pis inadı! Bhabo’nun bu tavrı daha sonra da devam eder. Suraj akşam yemeğine gitmek istemez. Chotu bunu Bhabo’ya söyleyince Bhabo yemek istemiyorsa yemez der. Oldukça umursamaz davranır. Ev halkı Bhbao’nun bu tavrına yine şaşarak bakar. Sandiya ilk fırsatta yine Bhabo ile konuşur. Bu durum devam ettikçe Suraj için daha da kötüye gidecek der. Bhbao’nun Suraj için ne denli olduğunu anlatır. Ama katır inatlı Bhabo yine geri adım atmaz. Oğulların annelerini unutmasının ok kolay olduğunu söyler. Artık onun  hayatında eşi vardır der.

Bhabo’dan beklediği cevabı alamayan Sandiya Suraj’ın yanına gider. Ona Bhbao’nun onu sevdiğini, bu durumun geçici olduğunu söyler. Morali bozuk olan Suraj’ı birazda olsa toparlar. Ancak Bhabo Suraj’a tekrar mesafeli davranınca Suraj’ın tüm enerjisi yok olur. 

Can Yoldaşım Hint Dizisi Gelecek Bölümde Neler Olacak? Can Yoldaşım 23.Bölüm özetinde bizleri neler bekliyor?

Sandiya ve Suraj aşkı için zorlu sınav vakti bizleri bekliyor olacak.

Yaşanan küslük ve Suraj’ın bozuk ruh halinin üzerine bir de tatlı siparişi gelecek. Siparişin tamamlanması için kim yardım edecek?

Buzlar eriyecek mi?

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 22. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 22. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 23. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.