Canalmeidatv hizmete başladı

Canalmeidatv hizmete başladı
Üç böbrekli model olarak Almanya’da şöhret olan, Türkiye ve Almanya'da çeşitli defilelerde modellik yapan Kamile Can, Tekirdağ'da da Canalmeidatv Ajans'ın ofisini açarak hizmet vermeye başladı

2015 yılı Aralık ayında Almanya’da Kamile Can tarafından kurulan Canalmeidatv Ajans, artık Tekirdağ ve Trakya halkına da hizmet verecek. Almanya ve Türkiye'de katıldığı defileler ve sosyal sorumluluk projeleri ile basında birçok kez yer alan ünlü model Kamile Can, Tekirdağ'da yeni ofis açmış olmanın verdiği haklı gurur ve heyecanını yaşadığını belirterek yerel basına açıklamalarda bulundu.

Büyük heyecan yaşıyorum
Almanya’da yaşayan ünlü model Can, basına yaptığı açıklamada; "Doğduğum, büyüdüğüm ve çocuklarımın yaşadığı şehir olan Tekirdağ'a çok sık gidip geliyorum. Tekirdağ'daki yakınlarım ve beni tanıyanlar her seferinde Tekirdağ'da hatta Trakya'da bir cast ajansın olmadığını ve bunun bir ihtiyaç olduğunu defalarca belirterek, güvenebilecekleri bir ajans eksikliğini yaşadıklarını ve en yakın İstanbul'da olduğunu, bu durumda da kendileri ya da çocukları için ajansa başvuru yapmalarının imkansız olduğunu söylemişlerdi. Tekirdağ halkından defalarca bu sıkıntıları ve talepleri işitince bu konuda çalışmalarıma başladım. Yaklaşık 3 aylık araştırma ve çalışmalar sonucunda, Almanya'dan sonra Tekirdağ'da iletişim kurabileceğiniz büromuz, Canalmeidatv.com adlı sitemiz ve Canalmeida TV You Tube kanalımızla hemşehrilerimizin hizmetine girdik. Almanya'dan sonra Türkiye'de de bu sektörde hizmet vermeye başlamış olmanın haklı gururunu ve heyecanını yaşıyorum" dedi.

Hayallerinizi ertelemeyin
Her zaman hayallerinin peşinden koşan biri olduğunu ifade eden Can; " Gençlik yıllarımda, gelecekteki hayallerimi manken veya oyuncu olmak süslüyordu. Bunun için ilk adımı atarak İstanbul'da birçok cast ajansa başvurular yapmış ve kabul edilmiştim. Almanya'da yaşayan biri olarak Türkiye'de bir ajansta çalışmanın o kadar da kolay olmadığını kısa zamanda yaşayarak öğrenmiştim. Ayrıca iş sınırlarımı ajansın belirlemesi beni tatmin etmemişti. Yaşadığım tüm zorluklara ve olumsuzluklara rağmen hemen pes etmedim. Hayallerime kavuşabilmek adına bu sektörde daha fazla bilgi ve tecrübeye sahip olmak için tüm zorlukların üstesinden geldim. Yurt dışında da genelde gece kıyafetleri ve gelinlik üzerine başarılı manken-model çalışmalarım oldu.Şimdi bu alanda kendine güvenen, istekli ve benim gibi hayalleri olan kişilere iş imkanı yaratarak, hayallerinin gerçekleşmesine katkıda bulunmak için Tekirdağ’da ilk adımı atıyoruz.Sonuç olarak, ben hayallerime kavuşmak için beklemedim. Bir değil birkaç adım attım. Siz de hayallerinize kavuşmak için beklemeyin ve ilk adımınızı atın. Yeteneklerinizin farkına varın. Kendinize güvenin. Hayallerinizin gerçekleşmesi için Canalmediatv artık çok yakınınızda. Canalmeidatv olarak; sağlık, ekonomi, siyaset, spor, kültür ve sanat konulu programlar yapmayı planlıyoruz. Halkımıza her alanda kendi markalarını yaratma şansını sunacağız. Firmalar için profesyonel reklam ve tanıtım hizmetleri vereceğiz" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.