(CANLI İZLE) Kuruluş Osman 53. bölüm tek parça full HD izle

(CANLI İZLE) Kuruluş Osman 53. bölüm tek parça full HD izle
ATV'nin tarihi dizisi Kuruluş Osman 7 Nisan Çarşamba akşamı izleyicilerinin karşısına çıktı ve 20.00 itibarıyla da yayınlanmaya başladı. Uzun süredir Türkiye'nin gündeminde olan yapım sabırsızlıkla izlenmek isteniyor. Kuruluş Osman son bölüm full, tek parça, HD ve Youtube izle diyerek yeni bölümü seyredebilirsiniz. Yeni bölümüyle de büyük bir heyecan sahne olacak dizide yaşananlar da herkesi ekran karşısına kilitleyecek. Takipçilerinin sabırsızlıkla beklediği bu önemli günde dizi heyecanla takip edilecek. K

Kuruluş Osman'ın yeni bölümü de en az diğerleri kadar çok sayıda kişi tarafından izlendi. Koronavirüs sebebiyle son bölümünün yayılandığı saatte evde olan milyonlarca kişi kısıtlama nedeniyle diziye daha da fazla vakit ayırıp seyretme şansı buluyor. Kuruluş Osman 53. bölüm tek parça full HD izle konusu ile ilgili bu haftada da hummalıı bir araştırma söz konusu. Kurukuş Osman 53. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Kuruluş Osman 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. Kuruluş Osman son bölüm izle alternatifleri aşağıda yer almaktadır. Kuruluş Osman 54. bölümü 24 Mart Çarşamba akşamında ATV ekranlarında.

Kuruluş Osman 53. bölüm özeti

Şeyh Edebalı'nın dergahındaki buluşmada obadaki hainle ilgili kanıta ulaşan Osman Bey, derhal amcası Dündar Bey'in peşine düşer. Umur Bey'e kanıtı kendisinden sakladığı için tepki gösteren Osman Bey, Dündar Bey'in ne pahasına olursa olsun bulunması için Alplerine talimat verir. Umur Bey ve Osman Bey arasındaki konuşmasını öğrenen ve deşifre olduğunu anlayan Dündar Bey, çareyi İnegöl Kalesi'ne giderek Nikola'ya sığınmakta bulur. Dündar Bey'in deşifre olması Papa'nın ajanları Süleyman ve Melik'i de telaşlandırır. Dündar Bey'in ihanetinin ortaya çıktığını anlayan Hazal Hatun, yardım istediği Süleyman ve Melik'le birlikte yakalanıp obaya getirilir. Savcı Bey ise Bayhoca'nın ölümünden sorumlu tuttuğu Dündar Bey'in cezasını bizzat kesmek istemektedir. Osman Bey'in amcasının ihanetiyle yaşadığı şoku fırsat bilerek Söğüt'e saldırı planlayan Nikola, İnegöl Kalesi'ne giden Gündüz Bey'den Dündar Bey için taleplerde bulunur. Nikola'nın planına karşılık kendi stratejisini kuran Osman Bey ise Dündar Bey'i ele geçirmek için zekice bir plan kurar. Osman Bey, Dündar Bey'i ele geçirmek için ne yapacak? Nikola, Dündar Bey'e karşılık Osman Bey'den ne talep edecek? Osman Bey, ihanetin kanıtını saklayan Malhun Hatun ve Umur Bey'e nasıl tepki gösterecek? Aygül Hatun, Hazal Hatun'u öldürecek mi? Osman Bey, Papa'nın ajanları Süleyman ve Melik'i nasıl cezalandıracak? Nikola, Kayı Obası'ndaki karışıklıktan nasıl faydanalanacak? Malhun Hatun, Osman Bey'in güvenini yeniden kazanmak için ne yapacak? Savcı Bey, şehit oğlu Bayhoca'nın intikamını almak için ne yapacak?

kuaförüm sensin Yalda Abolfathi


Kuruluş Osman 53. bölüm full tek parça HD izle

Çarşamna günlerinin zirve adaylarından biri olan Kuruluş Osman 53. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Kuruluş Osman'ın 47. bölümünü atv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

ismihan çetin


Kuruluş Osman 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin popüler dizisi Kuruluş Osman'ın 53. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Kuaförüm Sensin Hayat Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.