(CANLI İZLE) Kuruluş Osman 56. bölüm tek parça full HD izle! 57. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Çarşamba

(CANLI İZLE) Kuruluş Osman 56. bölüm tek parça full HD izle! 57. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Çarşamba
Türkiye'nin en çok seyredilen dizilerinden biri olmayı başaran ve çarşamba akşamlarında reyting mücadelesinde ilk sıraları bırakmayan Kuruluş Osman yeni bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Son döneme damga vuran dönemsel ve tarihi diziler arasında bulunan yapım bir kez daha merakla bekleniyor. Kuruluş Osman 56. bölüm tek parça full HD izle alternatiflerini bu sayfada okuyabilirsiniz.

ATV'nin sezona damga vuran dizisi Kuruluş Osman yepyeni bir bölümü ile daha ekranlardaki yerini alıyor. Dizi bir kez daha reyting sıralamasının üst sıralarında da yer alacak gibi gözüküyor. Koronavirüs sebebiyle yarın akşam itibarıyla başlayacak olan tam kapanma insanları daha fazla ekran başına kilitliyor. Diziler normale göre daha çok seyrediliyor.Dönemsel ve tarihsel diziler arasında bulunan Kuruluş Osman'ın yeni bölümü hakkında birçok sorgulama gerçekleştiriliyor. Kurukuş Osman 56. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Kuruluş Osman 57. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. Kuruluş Osman son bölüm izle alternatifleri aşağıda yer almaktadır. Kuruluş Osman 57. bölümü 28 Nisan Çarşamba akşamında ATV ekranlarında.

Kuruluş Osman 56. bölüm özeti

Osman Bey, Malhun Hatun'un da desteğiyle Bizans-Moğol ordusunun karşısına çıkar. Türk obalarının ölüm kalım savaşına sahne olan savaşta Savcı Bey, Kalonoz tarafından haince sırtından hançerlenir. Çevre tekfurlardan asker toplayan Nikola, Malhun Hatun'un Osman Bey'le savaşmasına karşılık olarak Umur Bey'in obasına baskın düzenlemeyi planlar. Umur Bey ise Nikola ilişkilerini düzeltmeye çabalarken, emrine karşı çıkan kızı Malhun Hatun'u ağabeyinin yanına sürgün etmeye karar verir. Bizans-Moğol ittifakını bozmanın yollarını arayan Osman Bey, sürpriz bir strateji geliştirir. Moğollara vergi vermeyi kabul ederek Togay'la anlaşan Osman Bey herkesi şaşırtırken, emrine verilen nökerlerle güçlenen Togay uç bölgesinde hakimiyetini pekiştirmek için bu durumu fırsata çevirmeyi planlar. Savaşta ağır yaralanan Savcı Bey'in akıbeti ne olacak? Kayıların Bizans-Moğol ordusuna karşı giriştiği savaş nasıl sonuçlanacak? Osman Bey'in Moğol-Bizans ittifakını bozmak için kurduğu oyun nasıl sonuç verecek? Osman Bey, Umur Bey'in Malhun Hatun'u uç bölgesinden göndermesine ne tepki verecek? Bölge tekfurlarından asker toplayan Nikola'nın yeni hamlesi ne olacak? Togay, Osman Bey'in vergi ödeme kararına karşı nasıl pozisyon alacak?

kuaförüm sensin Yalda Abolfathi


Kuruluş Osman 56. bölüm full tek parça HD izle

Çarşamna günlerinin zirve adaylarından biri olan Kuruluş Osman 56. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Kuruluş Osman'ın 47. bölümünü atv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

ismihan çetin


Kuruluş Osman 57. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin popüler dizisi Kuruluş Osman'ın 56. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Kuaförüm Sensin Hayat Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.