(CANLI İZLE) Kuruluş Osman 57. bölüm tek parça full HD izle! 58. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 5 Mayıs Çarşamba

(CANLI İZLE) Kuruluş Osman 57. bölüm tek parça full HD izle! 58. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 5 Mayıs Çarşamba
ATV ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden bu yana adını reyting zirvesine yazdırmayı başaran ve her bölümüyle de ilgiyle izlenen Kuruluş Osman izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Birbirinden önemli oyuncuları kadrosunda bulunduran yapımda bugün neler yaşanacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Kuruluş Osman 57. bölüm tek parça full HD izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Kuruluş Osman 58. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

ATV'nin sezona damga vuran dizisi Kuruluş Osman yepyeni bir bölümü ile daha ekranlardaki yerini alıyor. Dizi bir kez daha reyting sıralamasının üst sıralarında da yer alacak gibi gözüküyor. Koronavirüs sebebiyle yarın akşam itibarıyla başlayacak olan tam kapanma insanları daha fazla ekran başına kilitliyor. Diziler normale göre daha çok seyrediliyor.Dönemsel ve tarihsel diziler arasında bulunan Kuruluş Osman'ın yeni bölümü hakkında birçok sorgulama gerçekleştiriliyor. Kurukuş Osman 57. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Kuruluş Osman 58. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. Kuruluş Osman son bölüm izle alternatifleri aşağıda yer almaktadır. Kuruluş Osman 58. bölümü 28 Nisan Çarşamba akşamında ATV ekranlarında.

Kuruluş Osman 57. bölüm özeti

Osman Bey'in Moğollara ödenecek vergiyi almak üzere obaya gelen elçiyi kapı dışarı etmesi Togay'ın aradığı kozu eline geçirmesine neden olur. Dönüşü olmayan bir yola girdiğinin farkında olan Osman Bey'in bu hamlesi, Selçuklu başkentinde dahi yankılanır. Selçuklu sultanı, Moğolların gazabından kurtulabilmek için Osman Bey'i cezalandırmak üzere başkente çağırır. Obadaki casusu sayesinde Osman Bey'in Moğollara vergi ödemeyi reddettiğini öğrenen Nikola, Moğol-Türk savaşından faydalanarak uç bölgesindeki nüfuzunu artırmak için harekete geçer. Cerkutay ise bir süredir içinde büyüttüğü hayali gerçekleştirir ve Şeyh Edebalı'nın şahitliğinde Müslüman olur. Umur Bey'in Togay'la savaş kararı alması üzerine kurduğu planın bozulmasından endişe eden Osman Bey, bu karara şiddetle karşı çıkar. Şeyh Edebalı ise Umur Bey'in desteğini kazanması ve Türk obalarını birleştirme hedefine ulaşması için Osman Bey'e Malhun Hatun'la evlenmesi gerektiğini söyler. Osman Bey'in Moğollara meydan okuması uç bölgesinde dengeleri nasıl değiştirecek? Osman Bey, Selçuklu başketinde neyle karşılaşacak? Togay, Osman Bey'in vergi ödememe kararına nasıl karşılık verecek? Nikola, Türk-Moğol mücadelesinin yarattığı boşluğu nasıl değerlendirecek? Osman Bey, Umur Bey'i Togay'a saldırma kararından vazgeçirebilecek mi? Şeyh Edebalı'nın Malhun Hatun'la evlenmesi tavsiyesine Osman Bey nasıl yanıt verecek? Bala Hatun, babasının önerisine nasıl tepki verecek?

kuaförüm sensin Yalda Abolfathi


Kuruluş Osman 57. bölüm full tek parça HD izle

Çarşamna günlerinin zirve adaylarından biri olan Kuruluş Osman 57. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Kuruluş Osman'ın 47. bölümünü atv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

ismihan çetin


Kuruluş Osman 58. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin popüler dizisi Kuruluş Osman'ın 57. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Kuaförüm Sensin Hayat Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.