(CANLI İZLE) Kuruluş Osman 58. bölüm tek parça full HD izle! 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 12 Mayıs Çarşamba

(CANLI İZLE) Kuruluş Osman 58. bölüm tek parça full HD izle! 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 12 Mayıs Çarşamba
ATV'nin sevilerek izlenen ve her bölümüyle seyircileri ekran karşısına kilitleyen dizisi Kuruluş Osman'da bayram öncesi yeni hafta heyecanı yaşanıyor. Bu akşam izleyicisiyle buluşacak olan yapımda neler yaşanacağı merak ediliyor ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Tarihe ışık tutan bir dizi olması sebebiyle de tercih edilen dizi hakkındaki detayları haberimizde bulabilirsiniz. Kuruluş Osman 58. bölüm tek parça full HD izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Kuruluş Osman 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı

ATV'nin sezona damga vuran dizisi Kuruluş Osman yepyeni bir bölümü ile daha ekranlardaki yerini alıyor. Dizi bir kez daha reyting sıralamasının üst sıralarında da yer alacak gibi gözüküyor. Koronavirüs sebebiyle yarın akşam itibarıyla başlayacak olan tam kapanma insanları daha fazla ekran başına kilitliyor. Diziler normale göre daha çok seyrediliyor.Dönemsel ve tarihsel diziler arasında bulunan Kuruluş Osman'ın yeni bölümü hakkında birçok sorgulama gerçekleştiriliyor. Kurukuş Osman 58. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Kuruluş Osman 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. Kuruluş Osman son bölüm izle alternatifleri aşağıda yer almaktadır. Kuruluş Osman 59. bölümü 28 Nisan Çarşamba akşamında ATV ekranlarında.

Kuruluş Osman 58. bölüm özeti

Şeyh Edebalı'nın araya girerek Osman Bey ve Umur Bey arasındaki olası çatışmayı önlemesinin ardından; Umur Bey, Togay'a saldırmaktan vazgeçer. Umur Bey'in gelmemesi üzerine Togay'ı tuzağa düşürme planı bozulan Nikola, Osman Bey ve Togay arasındaki barışı bozmak için harekete geçer. Osman Bey, Göktuğ ve Alpleri elçi göndererek Togay'a anlaşmaya sadık kalacağını bildirirken; Şeyh Edebalı, evlilik konusunda Umur Bey'i ikna etme görevini üzerine alır. Osman Bey ise Şeyh Edebalı'nın tavsiyesini beylerle istişare ettikten sonra Malhun Hatun'la evlenmeye karar verdiğini Bala Hatun'a açıklar. Malhun Hatun, Osman Bey'in kendisi ile evlenmek istemesine ne tepki verecek? Umur Bey, Osman Bey'in kızıyla evlenmesine razı olacak mı? Bala Hatun, Osman Bey'in evlilik kararını nasıl karşılayacak? Nikola, Togay'ı kışkırtmak için nasıl bir oyun kuracak? Togay, Osman Bey'den intikam almak için beklediği fırsatı ele geçirebilecek mi? Şeyh Edebalı, Umur Bey'i Osman Bey-Malhun Hatun evliliğine ikna edebilecek mi? Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman', atv ekranlarında çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.

kuaförüm sensin Yalda Abolfathi


Kuruluş Osman 58. bölüm full tek parça HD izle

Çarşamna günlerinin zirve adaylarından biri olan Kuruluş Osman 58. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Kuruluş Osman'ın 47. bölümünü atv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

ismihan çetin


Kuruluş Osman 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin popüler dizisi Kuruluş Osman'ın 58. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Kuaförüm Sensin Hayat Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.