(CANLI) Sadakatsiz 30. bölüm full, tek parça, Kanal D ve Youtube izle | 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

(CANLI) Sadakatsiz 30. bölüm full, tek parça, Kanal D ve Youtube izle | 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen ve her haftaya damga vuran dizisi Sadakatsiz'İn yeni bölümü seyircilerin karşısına çıkıyor. Caner Cindoruk ve Cansu Dere'nin baş rollerinde oynadığı dizi bu hafta da ilgiyle seyredilecek. Son bölümde yaşananların ardından bu hafta olacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Sadakatsiz 31. bölüm tek parça, tekrar, full ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Baş rolleirnde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve birçok ünlü ismin daha yer aldığı Sadakatsiz 30. bölümü ile ekranlara geldi. İzleyicilerin merakla ve ilgiyle seyrettiği dizinin şimdiden yeni bölümü sabırsızlıkla bekleniyor. Senaryosu ile ilk andan seyircileri etkileyen yapımın son bölümünü izlemek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Sadakatsiz 30. bölüm tek parça, tekrar, full ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...


 

Sadakatsiz 30. bölüm özeti

Kanal D’nin sevilen dizisi “Sadakatsiz” yeni bölümü ile ekrana geliyor. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen’in eşlik ettiği dizinin yeni bölümünün konusu şöyle; Asya Günalan’ın gelişi, Asya’nın geçmişinde yüzleşmesi kolay olmayan bir sayfayı aralamıştır. Asya’ya verdiği sözü tutmaya kararlı olan Volkan ondan uzak dururken, Asya da kendi adına yeni kararlar alma arifesindedir. Ali’nin doğum günü, geçmişle gelecek arasında beklenmedik bir köprü kurarken, herkesi bir araya getiren partideki hangi sürpriz gelişme o günü unutulmaz kılacaktır? Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu Sadakatsiz’in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor. Sadakatsiz yeni bölümleri ile her Çarşamba akşamı Kanal D’de...


 

Sadakatsiz oyuncu kadrosu

HALUK GÜÇLÜ (Burak Sergen) 

GÖNÜL GÜÇLÜ (Gözde Seda Altuner) 

MERT GELİK (Eren Vurdem) 

NİL TETİK (Nazlı Bulum) 

SELÇUK DAĞCI (Emir Taro Tekin) 

VOLKAN ARSLAN ( Caner Cindoruk) 

ALİ ARSLAN (Alp Akar) 

ASYA ARSLAN ( Cansu Dere ) 

BAHAR GELİK ( Yeliz Kuvancı) 

DERİN GÜÇLÜ (Melis Sezen) 

DERYA SAMANLI (Özge Özder) 

SERAP ŞENLİK (Olcay Yusufoğlu) 


 

Sadakatsiz 30. bölüm full tek parça HD izle

Çarşamba günlerinin zirve adaylarından biri olan Sadakatsiz 22. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Sadakatsiz'in 5. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


 

Sadakatsiz 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin yeni dizisi Sadakatsiz'in 31. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa kanald.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.