Cansen Şimşek Esra Erol'da programında konuştu! Ferdi Şimşek neler söyledi?

Cansen Şimşek Esra Erol'da programında konuştu! Ferdi Şimşek neler söyledi?
Türkiye'nin en çok seyredilen reality programlarından biri olan Esra Erol'da yepyeni bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Yine birçok çarpıcı dosyayı ele alacak, olayları Türkiye gündemine getirecek ve konuları çözmeye çalışacak olan başarılı sunucu Esra Erol'da ilk konu Ferdi Şahin'di. Dün eşinin internette tanıştığı bir kişi ile kaçtığını öne süren Ferdi Bey'in mücadelesi herkesin dikkatini çekti.

ATV ekranlarında sevilerek izlenen Esra Erol'da programının dördüncü günü başladı. Dün stüdyoya gelerek Esra Erol'dan yardım isteyen Ferdi Şimşek, eşinin Serpil adında bir kadınla kaçtığını öne sürmültü. Adana Kozan'da olduğu öğrenilen Cansen Şimşek bugün yayına bağlandı ve hakkındaki iddiaları cevapladı. 20 Mayıs Perşembe günü yayınlanan Esra Erol'da programının yeni bölümünde yaşananlar herkesi ekran karşısına kilitledi.

Cehennem yaşattı

Cansen Şimşek yaptığı açıklamada; "Hiçbir anne iki çocuğunu bırakıp da gitmez. Yaşadıklarım ve çektiklerim var. 14 senede bana cehennemi yaşattı. Burada namusumla duruyorum. Sibel Hanım benim derdimi anlıyor. Herkes çocuğu düşünüyor. Kimse beni anlamadı. Psikolojik sorunlarım var. Bunu kimse sormadı bir gün bana. Küfür, hakaret ne varsa duydum. Bulaşıkları yıkamadım diye beni dövdü" dedi.

esra erol'da cansen

Esra Erol'dan aile çağrısı

Ferdi Şimşek'İn stüdyoya gelmesini istediği Cansesn Şimşek ile konuşan Esra Erol ise bu durumu ailesi ile çözmesi gerektiğini ancak Sibel Hanım'ın yanına gittiini anlattı. Cansen Hanım ise sosyal medya iddialarını yalanlayarak hastanede tanıştıklarını ifade etti. Eşi sebebiyle arkadaşlarını eve getiremediğinden bahsetti. Hülya Kuran da bu duruma tepki gösterdi ve neden Sibel Hanım'ın yanına gittiğini sordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.