Çarpışma 22. bölüm tek parça izle! Çarpışma 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı Show TV

Çarpışma 22. bölüm tek parça izle! Çarpışma 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı Show TV
Güçlü kadrosu ve senaryosuyla dizi dünyasını sallayan Çarpışma 22. bölümü ile ekranlara geldi. Başarılı yapım yine milyonlarca kişi tarafından seyredildi. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Çarpışma 22. bölüm full tek parça HD izle seçenekleri haberimizde. Ayrıca 23. bölüm fragmanı da detaylarda yer alıyor.

Show TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü önemli gelişmelere sahne olan Çarpışma'da heyecan giderek artıyor. Son bölümü izleyenler gelecek haftada neler olacağını şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladı. İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler de Çarpışma 22. bölüm full tek parça HD izle yazarak dizinin son bölümünü araştırıyor. Siz değerli okuyucularımız için detayları hazırladık. Ayrıca Çarpışma 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı da bu sayfada.

Çarpışma 22. bölüm özeti
Kadir, annesi Asiye’nin gözlerinin önünde öldürülmesiyle büyük bir şoka ve geçici bir inkar sürecine girer. Cansız, Zeynep’e kurtuluşu için 24 saat süre biçer, Kadir’i arar ve bu zaman zarfında Zeynep’i bulamazsa sevdiği kadının paramparça olacağını söyler. Cansız, Kadir’in ardından Veli’yi de arar. Ona da kendisine 24 saat içerisinde bir kaçış planı hazırlamasını, aksi halde Zeynep’in öleceğini söyler. Diğer yandan Kerem, Kadir’e gider ve Cemre’ye ulaşamadığını, Demir’in onu alıkoymuş olabileceğinden endişelendiğini söyler. Kadir, Demir’in izini bulmak için Veli’den yardım ister. Cansız’a da Cemre’nin Demir tarafından kaçırıldığı haberi gelir. Selim’e Cemre’yi koruyacağına dair sözü olan Cansız, adamlarına Cemre’yi bulup, getirmeleri talimatını verir. Belma, Cemre’nin Cansız’ın adamlarınca götürülmesine tanıklık eder, onları takip eder ve Cemre’nin getirildiği yeri Kadir’e bildirir. Kadir, Veli ve Kerem, Cansız’ın Zeynep’i ve Cemre’yi alıkoyduğu mekanına gelir. Aralarında büyük bir çatışma çıkar. Bu sırada yaşanan bir arbedede Cemre vurulur ve ağır yaralanır. Cemre ölümle yüz yüzedir. Zeynep de bir sandalyeye bağlanmış ve etrafına bombalar yerleştirilmiştir. Cansız’ın verdiği süre de su gibi akmaktadır ve Zeynep’in bağlı olduğu bombaların patlamasına dakikalar kalmıştır. Zeynep’i kurtarabilecek tek kişi olan Kadir ise ölümcül bir ikilemle karşı karşıyadır.


elçin sangu

Show TV Çarpışma 22. bölüm full tek parça HD izle
Pazartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Çarpışma 22. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Çarpışma'un 22. bölümünü showtv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

çarpışma 22. bölüm

Çarpışma 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Show TV'nin fenomen dizisi Çarpışma'un 23. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa showtv.com.tr ve SHOW TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.