Cemre Korkmaz'ın hastalığı herkesi şoke etti!

Cemre Korkmaz'ın hastalığı herkesi şoke etti!
50 güne yakın bir süredir haber alınamayan 16 yaşındaki Cemre Korkmaz hakkındaki son dakika detayı herkesi şoke etti. Yayına bağlanan bir kişi flaş bir bilgi verdi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı güne damga vurdu!

Cemre Korkmaz'ın nerede olduğu konusundaki araştırmalar Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 5 Ekim Cuma yayınında devam etti. Telefonla bağlanan bir kadın Cemre'yi gördüğünü ve Alan köyünde olduğunu belirtti. Fatih ile birlikte köye geldiğini ve herkesin gördüğünü iddia eden kadının verdiği şok bir detay neredeyse olayı çözüme kavuşturacak cinstendi.

cemre korkmaz bulundu

CEMRE KORKMAZ

Hastalığını söyledi!


Yayına bağlanan kadın 'Bana Akdeniz Anemisi taşıyıcısıyım' dediğini açıkladı. Bu sözlerin ardından Cemre'nin annesi de; 'Evet doğru. Sadece ben ve o biliyordu. Çok önemli bir detay. Bunu kimse bilmiyor. Belirleyici bir ifade olabilir' ifadelerini kullandı.

Fotoğraf gönderdi


Yayına bağlanan kadın Cemre Korkmaz'ın çekildiğini iddia ettiği fotoğrafı ekibe gönderdi. Müge Anlı da Cemre'nin annesine telefonu verdi. Görüntü sonrası annesi Cemre'yi teşhis etti. Karanlık olmasıyla zor görülse de anne kızını tanıdı. Fotoğrafın 26 Ağustos'ta çekildiği dile getirildi. Cemre 17 Ağustos'ta kaybolmuştu. Konum bilgisi olarak da Akkuş köyü görüldüğü açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.