Chef's Arena Burcu Karaaslan kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı

Chef's Arena Burcu Karaaslan kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı
Diğer yemek yarışmalarından çok farklı bir kulvarda ekranlara gelecek olan Chef's Arena'da ilk yayın bu akşam. Yarışmada boy gösterecek isimlerden biri de Burcu Karaaslan oldu. Peki Burcu Karaaslan kimdir? Detaylar haberimizde...

Batuhan Piatti'nin mekanında Pınar ishakoğlu ve Sinan Büdeyri'nin jüri üyeliğini üstleneceği Chef's Arena bu akşam 20:00'de Kanal D ekranlarında olacak. İzleyicilere keyifli ve bir o kadar mesleki bir yarışma sunmaya hazırlanan ekip mutfakta hünerlerini sergileyecek ve tam puan almaya çalışacak. Gerçek restoranda gerçek müşterilere karşı verilecek sınavda en iddialı isimlerden biri de Burcu Karaaslan. Tecrübeli yarışmacı yayınlanan tanıtım videoları sonrası ilgi odağı oldu ve araştırılmaya başlandı. Peki Chef's Arena Burcu Karaaslan kimdir? Detaylar haberimizde.
 


Chef's Arena Burcu Karaaslan kimdir? 

Kanal D'nin yeni yarışmasında marifetlerini sergileyecek olan Burcu Karaaslan ekranlara çok da yabancı değil. Daha önce O Ses Türkiye ve Yemekteyiz'de karşımıza çıktı. Deniz Özyapıcı, Sefer Onursal, Semih Karaduman ve Filiz Palaz ile yarıştığı Yemekteyiz Best Of haftasında birinciliği kazandı. Sosyal meyda hesbaından yayınladığı tariflerle bir hayli ünlü ve adını bu yarışmada da en üst sıraya yazdırmak istiyor. Evli ve bir çocuk annesi.

chef's arena arya çelik

chef's arena büşra nihal abay

gökçe kurut esin

fevziye alak chef's arena

alvina hakverir
 

alev hakverir

BURCU KARAASLAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.