Chef's Arena jüri üyeleri kimdir? Özgeçmişleri ve biyografileri

Chef's Arena jüri üyeleri kimdir? Özgeçmişleri ve biyografileri
Kanal D'de yeni bir lezzet yarışması başlıyor: Chef's Arena. Birbirinden iddialı 16 yarışmacı birincilik için mücadele verecek. Peki Chef's Arena'nın jüri üyeleri kimdir? Haklarındaki bilgileri sizler için derledik.

Son dönemde birçok yemek programı ekranlara geliyor ve yayın hayatlarına devam ediyor. Son olarak Damat Bayıldı Show TV'de yayınlanmaya başlamış ve kısa sürede sona ermişti. Artık pazar günlerinde de bir lezzet programı izleyicileri bekliyor. İsmi Chef's Arena. Kanal D'de yarın akşam başlayacak olan programa dair bilgiler merak edilirken jüri üyelerinin de kim olduğu araştırılıyor. Peki Chef's Arena'nın jüri üyeleri kimdir? İşte detaylar...

8 kadın 8 erkek. Mutfakta en iyi kim? Kadınlar mı erkekler mi? Gerçek mutfak ve restoranda müşteriler karşısına çıkacak olan yarışmacılar büyük ödül için yarışacak. Patron en iyisini istiyor. Hataya yer yok, yapan gider! Gerçek şeflerin arenası Chef's Arena yarın akşam Kanal D'de.
 


Chef's Arena jüri üyeleri kimdir?

Yarın akşam ilk kez yayınlanacak olan Chef's Arena'nın jüri üyeleri Pınar İshakoğlu, Sinan Büdeyri ve Batuhan Piatti olarak açıklandı. Bu üç ismi şimdi hep birlikte tanıyalım...

pınar ishakoğlu


Pınar İshakoğlu kimdir? Kaç yaşında?

Dünyada büyük trend olan ‘private chef’ yani kişiye özel aşçılık servisini, Pınar İshakoğlu kurduğu şirketiyle Türkiye’ye ilk sunan isim. İlk kekini henüz 5 yaşındayken yapmış olmasına rağmen, İshakoğlu’nun kariyerini tutkusuyla buluşturması 2009 yılında gerçekleşti. Hayalini kurduğu mesleği için MSA (Mutfak Sanatları Akademisi) Chef&Owner bölümünü birincilik aldığı bitirme projesiyle tamamladı. Yeni kariyerine başladığı sırada ünlü İtalyan chef Maurizio Morelli ile çalıştı. Halen Ankara'da bir restoranın menü danışmanlığını yapıyor. Londra da zaman zaman gerçekleştirdiği Pop-up restaurant faaliyetleriyle lezzetli izler dolu özgeçmişini tazeleyerek yoluna ‘private chef’ olarak devam ediyor.

sinan budeyri kimdir


Sinan Büdeyri kimdir? Kaç yaşında?

1984 yılında Gaziantep’te doğan Sinan Büdeyri, yemeğe olan ilgisini ilk olarak anneannesini mutfakta izlerken keşfetti. İlerleyen senelerde bu ilgi kendini tutkulu bir hobiye ve en sonunda da profesyonel kariyere dönüştürdü. Gaziantep Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra 1 yıllığına AFS programı dahilinde Amerika’ya giden ve okuduğu lisede pastacılık ve ekmekcilik üzerine dersler alan Büdeyri, Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi’nden mezun oldu. Ardından çeşitli kurumsal firmaların satış ve pazarlama departmanlarında aktif olarak görev aldı. Profesyonel aşçılık kariyeri ilk olarak ABD’deki ünlü Johnson and Wales Üniversitesi’nde başladı. Johnson and Wales’ten mezun olduktan sonra sırasıyla Miami, New York, Napa Valley ve California bölgelerinde Michelin yıldızlı restorantlarda şef pozisyonlarında çalışma fırsatı buldu. Per-Se, Daniel Restaurant ve Redd Napa bu restoranlardan birkaçı.

batuhan piatti kimdir


Batuhan Piatti kimdir? Kaç yaşında?

Batuhan Piatti, 2 Mayıs 1975 tarihinde dünyaya geldi. Hayatının bir kısmını İtalya'da bir kısmını ise Türkiye'de geçiren Batuhan Piatti, aşçılığı nasıl seçtiğine dair detayları kendi sosyal medya hesabı üzerinden yayımladı. İşte, Batuhan Piatti hakkında merak edilen bazı bilgiler


Anneannesi Bolognalı

Anneannemin Italya’daki evinde, 4-5 yaşlarındayken… Anneannem Bologna’lı olduğu için hep hamur yapardı. Lazanya, tortellini… Oklava ile nasıl mantı yaparlar, o da lazanya, tagliatelle açıyordu. Ben de o sırada hamurla oynardım. Italya’da çocuklar kız, erkek demeden mutfağa girerler. Her şey mutfakta yaşanır. Kavgalar, gürültüler, toplantılar… Noel yemekleri vardır, abartısız üç gün sürer. O masa hiç kalkmaz. Italyanlar daha çok mutfakta yaşar.


Annesi yönlendirdi

Annem “Eğer yemek yapmayı seviyorsan, mutsuz bir avukat olacağına mutlu bir asçı ol” diyerek beni yönlendirdi. Benim de tava sallamak, bıçakla oynamak hoşuma gitti. Mutfak kolay değil ama keyifli. Bizde zaten seçenler ya yapıyor ya da çıkıp gidiyor. Hiyerarşisi olan, askeri disiplinle yönetilen bir yer mutfak.

chef's arena arya çelik

chef's arena büşra nihal abay

gökçe kurut esin

fevziye alak chef's arena

alvina hakverir
 

alev hakverir

BURCU KARAASLAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.