Cinayet Süsü Netflix izle | Cinayet Süsü oyuncu kadrosu ve konusu

Cinayet Süsü Netflix izle | Cinayet Süsü oyuncu kadrosu ve konusu
Son dönemde Türk yapımlarına daha çok önem veren Netflix'te yer alan filmlere Cinayet Süsü de eklendi. Dizi platformda yayınlanmasının ardından binlerce kişit tarafından araştırılmaya başladı. Cinayet Süsü Netflix izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Cinayet Süsü oyuncu kadrosu ve konusu da bu sayfadan görüntülenebilmektedir.

Yayınladığı dizi ve filmlerle dünyada büyük bir popülerliğe sahip olan Netflix'e bir Türk yapımı daha eklendi. Birçok filmin yer aldığı platformda artık Cinayet Süsü de izlenebilecek. Ali Atay'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu film ilk günden bu yana ilgiyle izlenebiliyor. Cinayet Süsü oyuncu kadrosu, konusu ve Netflix izle seçenekleri haberimizde.

CİNAYET SÜSÜ FİLMİ OYUNCULARI

Cinayet büroda göre alan sıradışı ekibin, karşılaştıkları cinayeti çözmek için tercih ettikleri yöntemler sonucu başlarına gelenlerin sinemaseverlere sunulduğu filmin oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Uğur Yücel: Başkomiser Emin

Binnur Kaya: Komiser Asuman

Cengiz Bozkurt: Komiser Salih

Feyyaz Yiğit: Suç uzmanı Dizdar Koşu

Mert Denizmen: Komiser yardımcısı Alaattin

Mehmet Özgür

 

cinayet süsü
 

CİNAYET SÜSÜ KONUSU NEDİR?

Birbirinden renkli karakterlerle dolu cinayet büro ekibinin çözüme kavuşturmaya çalıştığı olaylar anlatılıyor. Cinayet büro ekibinin karşısına ülkenin gündemine oturan gizemli ve alışılmadık bir vak'anın çıkması üzerine yaşananları ekrana gelecek. Ancak ekip, bu gizemli cinayeti olabilecek en kötü yöntemlerle çözmeye çalışıyor. Bu yanlış yöntemlerin üstüne ardı ardına gelen cinayetler ise işlerin içinden çıkılmayacak duruma getiriyor. Ekip içinde filizlenen aşk ve suçlunun asla yakalanamaması üzerine herkes cinnetin eşiğine gelecektir.

cinayet süsü netflix

 

CİNAYET SÜSÜ NETFLIX İZLE

Dünyanın en çok izlenen platformlarından Netflix'teki yerini alan Cinayet Süsü tek parça olarak izlenebiliyor. Toplamda 1 saat 51 dakika süren yapımda birçok ünlü oyuncu yer alıyor. Sokağa çıkma yasağının bulunduğu gümlerde Türk filmleri arasında iyi bir alternatif ararsanız Cinayet Süsüa dres olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum