Çok Güzel Hareketler Bunlar Ayşegül Yılmaz kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Çok Güzel Hareketler Bunlar Ayşegül Yılmaz kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye başlayan ve dün ilk kez yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın kadrosunda bulunan isimlerin hayatı merak ediliyor. Onlardan biri de Ayşegül Yılmaz. Peki Ayşegül Yılmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Yılmaz Erdoğan'ın yönetmenliğindeki ilk kadrosu efsane bir şekilde değerlendirilen ve büyük etki yaratan Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın ikincisi dün başladı. Kadroda yeni yüzler bulunuyor ve isimlerin kim oldukları konusunda araştırmalar yapılıyor. Skeçleri izleyenlerin gözüne takılan oyunculardan biri de Ayşegül Yılmaz oldu.

Ayşegül Yılmaz kimdir?
13.12.1994 Zonguldak doğumluyum. 

Aslen Artvin Hopalıyım. Nerelisin diye sorduklarında mutlaka bunuda söylerim. Kız meslek lisesi grafik tasarım ve fotoğrafçılık mezunuyum. Aslında sanatı olan merakım ilkokul yıllarıma dayanır. İlkokulda dansöz olmaya karar vermiştim. Olay oyunculuğun nasıl evirildi hatırlamıyorum ama iyiki de evirilmiş. Liseden mezun olduktan sonra bir sene Kastamonu Üniversitesi’nde Grafik Tasarımı okudum Ama aklım Zonguldak Belediye Kültür Merkezi’nde yer aldığım oyunlarda , çalışmalarda kaldı ve ailemden habersiz sınavlara girdim. Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü kazandım. 

Okurken her oyuncu adayı gibi bir sürü seçmeye girdim ve ilk işim BKM yapımı Deliha filmi gelin karakteridir.Okuldan mezun olduktan sonra İstanbul’da kalmak için garson olmak adına yanıp tutuşan bir oyuncuydum. Yine bir gün “kesin burada olmayacak “ diye girdiğim BKM Mutfak seçmesini kazandım. Önünden geçerken bile heyecanlandığım yerde olduğum için çok mutluyum, böyle bir ailede olduğum için çok şanslı hissediyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.