Çukur 124. bölüm (4.sezon 32. bölüm) tek parça izle! Çukur 125. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Çukur 124. bölüm (4.sezon 32. bölüm) tek parça izle! Çukur 125. bölüm fragmanı yayınlandı mı
SHOW TV ekranlarında yer alan bölümleri ile yıllardır reyting zirvesine oynayan Çukur'da yeni hafta başlıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosu ile her geçen gün daha da fazla kişi tarafından izlenen yapım yine ilgiyle izlenecek. Geride kalan haftada yaşananların ardından gözler yeni haftaya çevrilmişti. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Çukur 124. bölüm full tek parça HD izle seçenekleri haberimizde. Ayrıca 125. bölüm fragmanı da detaylarda yer alıyor... İyi seyirler dileriz.

Show TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü önemli gelişmelere sahne olan Çukur'da heyecan giderek artıyor. Son bölümü izleyenler gelecek haftada neler olacağını şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladı. İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler de Çukur 124. bölüm full tek parça HD izle yazarak dizinin son bölümünü araştırıyor. Siz değerli okuyucularımız için detayları hazırladık. Ayrıca Çukur 125. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı da bu sayfada. İyi seyirler dileriz.


Son bölümde neler yaşandı?

Yamaç’ın, Amca’nın kurduğu düzeni bitirmek için yaptığı zeka dolu plan Vartolu ve Yamaç’ı bir kez daha karşı karşıya getirecek. Yamaç’ın, Amca’nın kurduğu düzeni bitirmek için yaptığı zeka dolu plan Vartolu ve Yamaç’ı bir kez daha karşı karşıya getirecek. Kararından geri adım atmayan Yamaç’ın aksiyonu nefesleri kesecek. İçindeki ateşi yeniden bulan Cumali, sürpriz bir hamle ile mahalledeki tüm dengeleri değiştirecek. Karaca’nın sürpriz bir ziyaretçi yüzünden kafası karışacak. Celasun’dan haber alamayan Karaca, peşine düştüğü ipucu sayesinde önemli bir bilgi elde edecek. Bu bilgi Amca ve Karaca’yı karşı karşıya getirirken, gerçekleşen yüzleşmenin sonucu herkesi şoka uğratacak.


Show TV Çukur 124. bölüm full tek parça HD izle

Pazartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Çukur 124. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Çukur'un 124. bölümünü showtv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Çukur 125. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un 125. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa showtv.com.tr ve SHOW TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.