Çukur 125. bölüm (4.sezon 33. bölüm) tek parça izle! Çukur 126. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Çukur 125. bölüm (4.sezon 33. bölüm) tek parça izle! Çukur 126. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Türk televizyonlarının en çok izlenen dizilerinden biri olarak yayın hayatını sürdüren Çukur'da yepyeni bir hafta daha ekranlara geliyor. Her hafta seyircileri televizyon karşısına kilitleyen yapımda bu akşam da neler yaşanacağı merak ediliyor ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Reyting zirvesinden düşmeyen Çukur'un yeni bölümüne dair tüm bilgiler haberimizde yer alıyor. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Çukur 125. bölüm full tek parça HD izle seçenekleri haberimizde. Ayrıca 126. bölüm fragma

Show TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü önemli gelişmelere sahne olan Çukur'da heyecan giderek artıyor. Son bölümü izleyenler gelecek haftada neler olacağını şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladı. İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler de Çukur 125. bölüm full tek parça HD izle yazarak dizinin son bölümünü araştırıyor. Siz değerli okuyucularımız için detayları hazırladık. Ayrıca Çukur 126. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı da bu sayfada. İyi seyirler dileriz.


Son bölümde neler yaşandı?

Yamaç’ın oyunlarıyla arka arkaya darbe alan Vartolu, bu sefer ipleri eline alacak. Amca’nın gücünü azaltmak için harekete geçen Yamaç, Vartolu’nun akıl dolu oyunuyla neye uğradığını şaşıracak. Efsun’la Sultan arasındaki gerilim devam ederken, Yamaç ve Efsun’un gündemi aldıkları bir bilgiyle tamamen değişecek. Karaca’nın ölümünü örtbas etmeye çalışan Amca, Karaca’nın kendiliğinden gittiğine aileyi ikna etmeye çalışacak. Oynadığı son kozla zafere ulaştığını düşünen Kulkan, hiç beklemediği bir düşmanla karşılaşacak ve bu karşılaşma nefesleri kesecek.


Show TV Çukur 125. bölüm full tek parça HD izle

Pazartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Çukur 125. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Çukur'un 125. bölümünü showtv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Çukur 126. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un 126. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa showtv.com.tr ve SHOW TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.