Çukur 127. bölüm (4.sezon 35. bölüm) tek parça izle! Çukur 128. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Çukur 127. bölüm (4.sezon 35. bölüm) tek parça izle! Çukur 128. bölüm fragmanı yayınlandı mı
SHOW TV ekranlarında yıllardır süren heyecanı izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen Çukur yeni bölümüyle yayın hayatına devam ediyor. Birçok ünlü ismin kadrosunda bulunduğu ve senaryosuyla her pazartesi zirveye oynayan yapımda bu hafta da neler yaşanacağı merak konusu ve öğrenilmek üzere araştırılıyor. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Çukur 127. bölüm full tek parça HD izle seçenekleri haberimizde. Ayrıca 128. bölüm fragmanı da detaylarda yer alıyor... İyi seyirler dileriz.

Show TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü önemli gelişmelere sahne olan Çukur'da heyecan giderek artıyor. Son bölümü izleyenler gelecek haftada neler olacağını şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladı. İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler de Çukur 127. bölüm full tek parça HD izle yazarak dizinin son bölümünü araştırıyor. Siz değerli okuyucularımız için detayları hazırladık. Ayrıca Çukur 128. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı da bu sayfada. İyi seyirler dileriz.


Yeni bölümde neler yaşanacak?

Emmi’nin ölümü; Çukur’da taşları yerinden oynatacak. Yamaç’ın kendisini tehlikeye attığını düşünen Vartolu, bir kez daha Yamaç’la karşı karşıya gelecek. Emmi’nin ölümü; Çukur’da taşları yerinden oynatacak. Yamaç’ın kendisini tehlikeye attığını düşünen Vartolu, bir kez daha Yamaç’la karşı karşıya gelecek. İkili arasındaki büyük gerilim, geçmişin kapanmayan yaralarını açığa çıkaracak. Koçovalılar, Emmi’nin yasını tutarken; Yamaç, Efsun’un da desteğiyle Amca’nın gerçek yüzünü Vartolu’ya göstermek için harekete geçecek. Amca, yeni hamlesiyle Çukur’da büyük bir savaş başlatacak. Aksiyon dolu anlar nefesleri keserken, Yamaç’ın yapacağı hamle Çukur’da yeni bir dönüm noktası olacak.


Show TV Çukur 127. bölüm full tek parça HD izle

Pazartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Çukur 127. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Çukur'un 127. bölümünü showtv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Çukur 128. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un 128. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa showtv.com.tr ve SHOW TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.