Çukur 128. bölüm (4.sezon 35. bölüm) tek parça izle! Çukur 129. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Çukur 128. bölüm (4.sezon 35. bölüm) tek parça izle! Çukur 129. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Pazartesi akşamlarının zirve ortaklarından biri olan ve çoğunlukla da ilk sırada yer alan Çukur'da yeni hafta başlıyor. Yıllardır televizyon ekranlarında üst sıralara oynayan yapım bu hafta da ilgiyle seyredilecek. Hayranlarının sabırsızlıkla beklediği haftanın ilk günü seyirciler ekran karşısına kilitlenecek. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Çukur 128. bölüm full tek parça HD izle seçenekleri haberimizde. Ayrıca 129. bölüm fragmanı da detaylarda yer alıyor... İyi seyirler dileriz.

Show TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü önemli gelişmelere sahne olan Çukur'da heyecan giderek artıyor. Son bölümü izleyenler gelecek haftada neler olacağını şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladı. İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler de Çukur 128. bölüm full tek parça HD izle yazarak dizinin son bölümünü araştırıyor. Siz değerli okuyucularımız için detayları hazırladık. Ayrıca Çukur 129. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı da bu sayfada. İyi seyirler dileriz.


Yeni bölümde neler yaşanacak?

Karaca ve Celasun’un başına gelenleri öğrenen Çukur yasa boğulacak. Koçovalılar, bir kez daha ölüm acısıyla sınanırken; yaşananlardan kendini sorumlu tutan Vartolu büyük bir yıkım yaşayacak. Geçmişin hesapları tek tek kapanmaya başlarken, herkes hatalarının bedeliyle yüzleşmek zorunda kalacak. Koçovalılar ve Çukur yeniden aile olmanın sınavını verirken; Amca kendini kurtarmak için planını devreye sokacak. Kenetlenen Koçovalı kardeşler, Amca’dan intikamlarını almak için harekete geçecek. Yaşanan aksiyon dolu anlar nefesleri keserken, Amca ile Koçovalılar arasındaki büyük hesaplaşmanın sonucu merakla beklenecek.


Show TV Çukur 128. bölüm full tek parça HD izle

Pazartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Çukur 128. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Çukur'un 128. bölümünü showtv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Çukur 129. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un 129. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa showtv.com.tr ve SHOW TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum