Çukur 129. bölüm (4.sezon 35. bölüm) tek parça izle! Çukur 130. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Çukur 129. bölüm (4.sezon 35. bölüm) tek parça izle! Çukur 130. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Türkiye'nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Çukur'da yeni bölüm başlıyor. Birbirinden önemli oyuncuların rol aldığı yapım yine ilgi odağı. Sıkı takipçileri tarafından sevilerek izlenen dizide yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Son bölüm herkesi televizyon karşısına kiltlenecek. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Çukur 129. bölüm full tek parça HD izle seçenekleri haberimizde. Ayrıca 130. bölüm fragmanı da detaylarda yer alıyor... İyi seyirler dileriz.

Show TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü önemli gelişmelere sahne olan Çukur'da heyecan giderek artıyor. Son bölümü izleyenler gelecek haftada neler olacağını şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladı. İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler de Çukur 129. bölüm full tek parça HD izle yazarak dizinin son bölümünü araştırıyor. Siz değerli okuyucularımız için detayları hazırladık. Ayrıca Çukur 130. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı da bu sayfada. İyi seyirler dileriz.


Yeni bölümde neler yaşanacak?

Koçovalı kardeşler yeniden birbirine kenetlenerek, Amca'dan intikam almak için harekete geçti. Cumali Amca, finalde Koçovalılar'dan kaçmayı başarırken geride kalan Nedim, Vartolu tarafından öldürüldü. Pazartesi akşamlarına damgasını vuran dizi Çukur'da geçen hafta Karaca ve Celasun'un, Amca tarafından öldürüldüğü ortaya çıkınca Çukur'da beklenen büyük savaş başladı. Koçovalı kardeşler yeniden bir araya gelerek, Amca'nın peşine düştü. Yamaç ve peşindekileri atlatmak isteyen Nedim, kendisini yem olarak kullandı ve Amca'nın güvenli bir eve geçmesini sağladı. Koçovalılar ise yakaladıkları Nedim'in, ellerinden kaçmasına izin vererek onu takibe aldılar ve yaptıkları plan sonucunda Amca'ya ulaştılar. Aksiyon dolu anların soluksuz izlendiği bölümün final sahnesi herkesi şoke etti. Cumali Amca, bir helikopterle kaçmayı başarırken geride kalan Nedim, Vartolu tarafından öldürüldü. Nedim karakterine hayat veren başarılı oyuncu İlkay Akdağlı, diziye veda etti. Amca'yı ellerinden kaçıran Yamaç'ın, "Biz bitti demeden bitmez!" sözleri, Koçovalı kardeşlerin intikamlarından vazgeçmeyeceğini gösterirken, yaşanacak büyük hesaplaşma şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.


Show TV Çukur 129. bölüm full tek parça HD izle

Pazartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Çukur 129. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Çukur'un 129. bölümünü showtv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Çukur 130. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un 130. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa showtv.com.tr ve SHOW TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.