Çukur dizisinde şok olay! Sena kimi vurdu - 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Çukur dizisinde şok olay! Sena kimi vurdu - 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Yayınlandığı ilk bölümden itibaren müthiş sayıda bir izleyici kitlesi elde eden Çukur dizisinin son bölümünde yaşananlar herkesi merak içinde bırakmış ve gelecek hafta için heyecanlandırmıştı. Sena'nın Serdar'dan önce silaha davranması ve tetiğe basması sonrası bölüm bitmiş ve kimin kimi vurduğu anlaşılmamıştı. 10. bölüm fragmanı yayınlanan Çukur hakkında ilk detaylar haberimizde.

Show TV'nin bu sezon fırtınalar estiren ve reyting sıralamasını alt üst eden dizisi Çukur'un dün yayınlanan bölümü bir kez daha nefes kesti. Son sahnesinde büyük heyecan yaşanan dizinin gelecek hafta neler yaşanacağı konusunda tahminler de güçleşti. Bugün yayınlanan ilk sahnelerin ardından dizinin seyri az da olsa aralandı. Son bölümde Yamaç, Serdar'ı köşeye sıkıştırmış öldürmek üzereyken, Sena o anda oraya geliyor.. Sena, Serdar'ın silahına davrandığını görünce ilk kez silah çekiyor fakat son sahnede kimin vurulduğu belli değil..

Çukur dizisi bilindiği üzere pazartesi akşamları seyircisiyle buluşuyor ve her haftaya damga vuruyor. Show TV son dönemlerdeki dizi çizgisini her gün daha da yukarı çekmeyi başarıyor.

çukur dizisi

Çukur'un son bölümünde neler oldu?
Çukur'un 9. Bölümünde; Yamaç, hayatının en zorlu sınavını verecektir. Bir yanda babası İdris, diğer yanda sevdiği kadın Sena büyük tehlike altındadır. Yamaç’ın bu olaya karşı tepkisi başta Serdar olmak üzere herkesi şaşırtacaktır. Sena’yı kaçıran Selim, iyice köşeye sıkışacaktır. Serdar’ın adamları tarafından tombalacıda tutulan Vartolu ve Celasun, Celasun’un tehlikeli planıyla oradan kaçmaya çalışır. Nefeslerin tutulacağı bu anda Celasun’un planı hiç tahmin etmedikleri birinin zarar görmesine sebep olur. Bu sırada Yamaç’ın dişli olduğunu gören Serdar ise adamlarına Çukur’a saldırmalarını söyler. Hedefte İdris’in evi de vardır. Serdar’ın pes etmeyeceğini anlayan Yamaç, harekete geçer.

Çukur'un 8. Bölümünde; Herkesin maçı kendi kurallarına göre oynadığı Çukur mahallesinde gerilim doruk noktasındadır. Yamaç, Vartolu’nun zayıf noktasını bulmuş ve bu maçı bitirmek için son vuruşunu yapmıştır. Vartolu beklemediği anda yediği darbeye karşılık İdris ve Yamaç’a hayatlarının sürprizini yaşatacaktır. Yamaç’ın tüm bu olanlar karşısında neden harekete geçmediğini sorgulayan İdris, oğluna hayatının dersini verecektir. Bu sırada Selim’in kaçak kumarhanesine gelen yeraltı dünyasının adamlarından Serdar, tansiyonu yükseltecektir. Koçovalı kadınları arasında da büyük bir fırtına kopmak üzeredir. Sultan kesin kararını vermiştir; Sena bu evden gidecektir.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.