Çukur neden yok, bitti mi? Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak

Çukur neden yok, bitti mi? Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak
SHOW TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Çukur'un yayın akışı içerisinde yer almaması izleyicileri üzdü. Peki Çukur neden yok? Çukur bitti mi? Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Pazartesi günlerinin vazgeçilemez dizisi Çukur'un yeni bölümünün yayınlanmayacak olması izleyicilerini üzdü. Yeni başlayan sezonla birlikte herkesi ekran başına kilitleyen dizi, son bölümde Erik Dalı ile de büyük beğeni toplamıştı. Ancak Show TV'nin 14 Ekim Pazartesi yayın akışında yeni bölümün yer almaması "Çukur neden yok? Çukur bitti mi?" sorularını da beraberinde getirdi.
 


ÇUKUR NEDEN YOK? BİTTİ Mİ?

Birçok ünlü oyuncunun yer aldığı Çukur pazartesi akşamları reyting sıralamasını altüst eden performanslara imza atıyor. Çukur'un bitme ihtimali şu aşamada yok. Yayınlanmama nedeni ise Türkiye'nin Fransa ile oynayacağı Avrupa Şampiyonası grup eleme maçı.
 


ÇUKUR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Show TV'de yayınlandığı her bölüm ilgiyle izlenen Çukur'un yeni bölümü 21 Ekim'de izleyicilerle buluşacak.

 

(@cukurdizi)'in paylaştığı bir gönderi ()


 

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Çukur 71. bölümde; Yamaç’ı Azer, Akın ve Timsah’ın saldırısından gizemli biri kurtarırken onun öldüğünü sanan Azer bu kez diğer Koçovalıları bitirmek için harekete geçecek. Hapisteki Koçovalıların bu saldırılar karşısında nasıl ayakta kalacağı merak konusuyken Vartolu’ya beklemediği bir yerden yardım gelecek.

Aliço’nun geçmişindeki acılı anlar seyirciyi ekran başına kilitlerken Aliço, Yamaç’a ulaşmaya çalışacak. Yamaç’ın yaptığı beklenmedik ziyaretler, onu yine Çukur’un sokaklarına götürecek. Bu durum karşısında Akın’ın tepkisi ve Yamaç’ın atacağı hamleler soluksuz beklenecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.