Çukur'un Nehir'i kimdir? Hazal Subaşı kimdir kaç yaşında nereli

Çukur'un Nehir'i kimdir? Hazal Subaşı kimdir kaç yaşında nereli
Yeni sezon bölümleriyle Show TV'deki yerini alacak olan Çukur'a yeni bir isim katıldı. Nehir rolünü Hazal Subaşı canlandıracak. Peki Hazal Subaşı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir? İşte detaylar...

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Çukur bu sezon da reyting sıralamasını altüst edecek. Yeni sezon heyecanının yaşanacağı fenomen diziye bu sezon da önemli takviyeler yapıldı. Onlardan biri de Nehir rolünü canlandıracak olan Hazal Subaşı. Kadroya dahil edildikten sonra hakkındaki bilgiler merak edilen güzel oyuncu için binlerce arama gerçekleştirildi. Peki Hazal Subaşı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde.
 

Çukur yeni sezon ne zaman?

Show TV'nin ünlü dizisi Çukur'un yeni sezon bölümlerinin ne zaman başlayacağı konusunda izleyiciler çok sabırsız. İlk yayınlandığı günden bu yana elde ettiği seyirci kitlesiyle adından söz ettiren Çukur bu akşam 20.00'de Show TV ekrnalarında.


hazal subaşı çukur


Hazal Subaşı kimdir?

Adını Adını Sen Koy dizisinde duyuran Hazal Subaşı 1996 doğumludur. 23 yaşındadır. Elidor Miss Turkey yarışmasında 2016 yılı finalisti olması ile dikkatleri çeken Hazal Subaşı mankenlik yapıyor. İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde Halkla İlişliler ve Reklamcılık bölümünde eğitim görmekte olan Hazal Subaşı Adını Sen Koy dizisi ile ilk defa bir dizide başrol oynuyor.


Hazal Subaşı Instagram hesabı

Ünlü oyuncu Instagram hesabından hayatına dair fotoğraflar paylaşmaktadır. Profilini de aktif olarak kullanmaktadır. Kendisini 374 bin kişi takiptedir. Listesinde ise 547 hesap var. Hazal Subaşı'nın resmi Instagram hesabı @hazalsubasii'dir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.