Cüneyt Özdemir'den Ahmet Şık'a: Soytarı görmek istiyorsan bir aynaya bak

Cüneyt Özdemir'den Ahmet Şık'a: Soytarı görmek istiyorsan bir aynaya bak
Gazeteci Cüneyt Özdemir ve eski HDP Milletvekili Ahmet Şık arasında 'ana akım medyanın HDP'ye ambargo uygulaması' konusunda büyük tartışma yaşandı. İkilim sosyal medya hesapları üzerinden birbirine girdi.

Gazeteci Cüneyt Özdemir konuyla ilgili videosunda 't4 HDP’liyi aradıklarını, bu 4 ismin de “Meşgulüz” yanıtını verdiğini' söyledi. Ahmet Şık da Özdemir'in videosu üzerine, "Ana akım medya artıklarının kahkahasında kendini ele veren şu sinsilik" ifadelerini kullandı.

Özdemir ise Şık’a “Buradan ekmek çıkmaz ama artık sana” sözleriyle karşılık verdi.

Özdemir, “HDP’ye uygulanan medya ambargosunu delelim dedik... Sonuç şaşırtıcı oldu...” ifadeleriyle program daveti konusunda şunları kaydetti: "Size şimdi daha tuhaf bir şey söyleyeceğim; "Kenan 'bu ne biçim iş' dedim. 'Biz ana haber bülteni değil baba haber bülteniyiz. Ara HDP'lileri birisini çıkartalım, anlatsınlar ambargoyu' dedim. 'Ne oldu Kenan?' dedim, '4 kişiyi aradım dördü de meşguldü' dedi. Bu noktada keriz gibi hissediyorsun kendini. Arıyoruz, 'meşgulüz' diyorsunuz. O zaman ağlamak da yok." 

Özdemir şunları söyledi:

"HDP'lilerin durumu ne kadar tuhaf; seçime giriyorlar milletvekili seçiliyorlar, Tutuklanıyorlar. Genel Başkanlar hapiste. Belediye Başkanı seçiliyorlar, ya tutuklanıyorlar, ya da kayyım atanıyor. Bir de televizyona çıkartılmıyorlar, ambargolular. Ana akımdan hiç bir yere çıkartılmıyorlar. HaberTürk'ten Didem arkadaşımız demiş ki; 'Burası kamu kuruluşu değil özel sektör, tercih meselesi' HDP'nin yürüyüşünün ne anlama geldiği tartışılıyor. Bir tane HDP'li yok tartışmada. Olaya aykırı bir şey. HDP'yi konuşuyorsun bir tanecik de bari eski HDP'li al. Tamam özel sektör anlıyorum. HDP siyasette de zaten ambargoya uğruyor"

Eski HDP Milletvekili Ahmet Şık da bunun üzerine videoyu alıntılayarak Özdemir’in HDP’liler konusundaki açıklamalarında gülmesine tepki gösterdi. Şık, “Ana akım medya artıklarının kahkahasında kendini ele veren şu sinsilik Türkiye’deki medya düzeninin özeti” dedi.

Bunun üzerine Özdemir ise, Şık’ın HDP’den milletvekili seçildiğini hatırlattı ve şu yanıtı verdi:

"Ah canım ya HDP’den seçil, istifa et ve hâlâ duyar kas... Zor işin tabii... Buradan ekmek çıkmaz ama artık sana. Bence yeni mağduriyetler bulmalısın kendine..."

Şık ise son olarak, “Soytarılığı da sinsiliğiyle yarışıyor ama yine de malum saraya, diğer soytarıların yanına kabul edilemiyor” dedi.

ahmet şık cüneyt özdemir kavgası

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.