Damat Bayıldı Elif Güçtürk, Emine ve Fevzi Baş kimdir?

Damat Bayıldı Elif Güçtürk, Emine ve Fevzi Baş kimdir?
Show TV'de yayınlanan Damat Bayıldı yarışmasında bugünün yarışmacıları Elif Güçtürk, Fevzi Baş ve Emine Baş'tı. Peki Damat Bayıldı Elif, Fevzi ve Emine kimdir? Detaylar haberimizde.

Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Damat Bayıldı hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinden iddialı yarışmacılarıyla dikkat çeken programda gelin ve kaynanalar yemeklerini beğendirmek için uğraş veriyor. Günün sonunda eğer damat doğru tercih yaparsa puan kazanılıyor. Bugün yarışma sırası Elif Güçtürk, Fevzi Baş ve Emine Baş'taydı. İzleyiciler de gelin, damat ve kaynana hakkında bilgi öğrenmek için internet başına geçti.
 


Damat Bayıldı Elif Güçtürk, Fevzi Baş ve Emine Baş kimdir?

Elif hanım Emine hanımın oğlu ile sözlü. Emine hanım müstakbel gelinin inat bir gelin olduğunu düşünüyor. Emine hanım Karadenizlidir ve kolay kolay memnun olmayan bir gelindir. Emine hanımın gelini Elif hanım ise Bursa İnegöllüdür. Günün menüsünde Şehzade kebabı ve zeytinyağlı fasulye vardı.

damat bayıldı huriye
 


Fevzi Baş interneti salladı!

Elif Hanım ile evlilik yolunda ilerleyen Fevzi Bey Instagram'da binlerce takipçiye sahip. Annesi ile çektiği videolar binlerce kişi tarafından izleniyor ve etkileşim alıyor. fevzibasaktif ve fevzibasss olmak üzere iki Instagram hesabı mevcut. Elif Güçtürk'ün hesabı ise elif.gucturk.16'dir.

DAMAT BAYILDI OKSANA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.