Damat Bayıldı final yapıyor! Neden bitti? İşte o kararın sebebi

Damat Bayıldı final yapıyor! Neden bitti? İşte o kararın sebebi
Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Damat Bayıldı yeni sezonda başladığı yayın hayatında final kararı aldı. Peki Damat Bayıldı neden bitti? Kararla ilgili detay haberimizde.

Uzun süre sunduğu Yemekteyiz'den yeni heyecanlar sebebiyle ayrılan ve Damat Bayıldı'nın sunucu koltuğuna oturan Onur Büyüktopçu'ya şok haber geldi. İzleyicilerinin Yemekteyiz'e geri dönmesi için binlerce mesaj attığı başarılı sunucu bu kez aynı performansı gösteremedi. Hafta içi yayınlanan yarışma için fnal kararı geldi. Damat Bayıldı neden final yaptı ve neden bitti? sorularının cevabı haberimizde.

Gazete Damga yazmıştı
Programın ilk yayınlandığı günün ardından yazarlarımızdan Burak Zihni, Damat Bayıldı'nın performansını ve geleceğini kaleme almıştı. Zihni, "Valla damat değil, kimse beğenmedi" başlığını attığı yazısında yakın zamanda yarışmanın final yapabileceğini söylemişti. Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Damat Bayıldı final kararını açıkladı. Yazıyı buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Damat Bayıldı neden bitti? Final sebebi...
Show TV'de yayınlandığı saat diliminde eski programı Yemekteyiz ve Zuhal Topal'la Sofrada ile çakışan Damat Bayıldı düşük reytingler elde edince final de kaçınılmaz oldu. Onur Büyüktopçu da kararı Instagram hesabından yayınladı. Damat Bayıldı 18 Ekim'de son kez ekranlara gelecek.

damat bayıldı

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.