DAMGA 27 Mayıs Perşembe manşetinde neler var? Gazete Oku gazeteler, gazete manşetleri

DAMGA 27 Mayıs Perşembe manşetinde neler var? Gazete Oku gazeteler, gazete manşetleri
İstanbul, Türkiye ve dünyada yaşanan önemli gelişmeleri, siyasetten spora, magazinden ekonomiye geniş bir haber içeriği ile DAMGA bugün de karşınızda. Gazetemizi internet sitemizde ücretsiz okuyabilirsiniz.

Damga gazete oku aramalarında önemli bir hacme sahip olup her gün binlerce kişi tarafından internette okunmaktadır. Bugün yine dopdolu içeriğiyle hem internet hem de bayilerdeki yerini alan gazetenin manşet sayfası dahil olmak üzere tamamını okuyabilirsiniz.


Manşet haberde Zeytinburnu'nda bir grup öğrenci, öğrenim gördükleri üniversitenin, yeni dönem ücretine yüksek zam yaptığı iddiasıyla protesto gösterisi düzenledi. 20 bin lira olan senelik ücretinin bir anda 28 bin liraya çıktığını belirten iç mimarlık öğrencisi Buse Nur Kurkut, tıp ve eczacılık okuyanlara 20 bin lira üzerinde zam yapıldığını söyledi

Habere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Sür manşette Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme dair değerlendirmelerde bulunuyor. "Oyunları, tuzakları bozacağız" diyen Erdoğan, "Bu sinsi operasyonu akamete uğratacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Kimin terör örgütleriyle, kimin suç çeteleri ile yeminli Türkiye düşmanları ile yürüdüğünü memleketimiz görüyor" ifadelerini kullandı.

Habere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Sür manşetin devamında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Rize ziyaretine ilişkin söylediği "Daha neler olacak, neler. Bunlar iyi günler" ifadelerine çok sayıda tepki geldi.

Habere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Sür manşetin sonunda İYİ Parti'nin 'parlamenter sistem' çalışması, Genel Başkan Meral Akşener tarafından açıklandı."Ekranlara çıkıp saçmalamakla, hamasetle hiç olmaz. Böyle devlet yönetilmez" diyen Akşener," Yapılacak olan basit. İçişleri Bakanı ve suçlamalara maruz kalanlar kenara çekilir" ifadelerini kullandı.

Habere ulaşmak için buraya tıklayınız.


Logo yanı olarak belirlenen alanda Barış Yarkadaş'ın köşe yazısı duyurusu var. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ateşle oynadığını ifade eden Yarkadaş'ın yazısı çok konuşulacak.

Barış Yarkadaş'ın yazısını okumak için burayı tıklayınız.

damga gazete oku

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.