DAMGA 28 Mayıs Cuma manşetinde neler var? Gazete Oku gazeteler, gazete manşetleri

DAMGA 28 Mayıs Cuma manşetinde neler var? Gazete Oku gazeteler, gazete manşetleri
İstanbul, Türkiye ve dünyada yaşanan önemli gelişmeleri, siyasetten spora, magazinden ekonomiye geniş bir haber içeriği ile DAMGA bugün de karşınızda. Gazetemizi internet sitemizde ücretsiz okuyabilirsiniz.

Damga gazete oku aramalarında önemli bir hacme sahip olup her gün binlerce kişi tarafından internette okunmaktadır. Bugün yine dopdolu içeriğiyle hem internet hem de bayilerdeki yerini alan gazetenin manşet sayfası dahil olmak üzere tamamını okuyabilirsiniz.


Manşet haberde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “2020 yılı faaliyet raporu” gündemiyle toplanan İBB Meclisi’nde konuştu. 2 yılda ‘israf düzeninin’ belini kırdıklarını vurgulayan İmamoğlu, “Kamu kaynaklarını çarçur eden, fırsat eşitliğini umursamadan, betona, ranta ve kayırmacılığa dayalı iş yapma anlayışını kaldırıp attık. İstanbul’un ‘atılım yılları’ başlamıştır" dedi. AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu ise "Son iki yılda beş yıl geriledik” diye konuştu.

Habere gitmek için tıklayınız.

Sür manşette Milli Eğitim Bakanlığının “Telafide Ben de Varım” projesi çerçevesinde düzenlenen ve Türkiye Belediyeler Birliği tarafından yapılan video konferans toplantısında konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Bakan Ziya Selçuk’a eğitim alanında gerçekleştirdikleri projeleri aktarırken, bakanlığın kampanyasına destek için hazır olduklarını belirtti. Yılmaz, "Eğitimde fırsat eşitliği inancıyla; devlet okulları ile özel okullar arasındaki makasın kapanması gerektiğini savunuyoruz" dedi.

Habere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Sür manşetin devamında 
Mardin'de, aşiret liderleri ve kanaat önderlerinin, kan davaları, kız kaçırma gibi nedenlerle oluşan sorunları çözüme kavuşturdukları, 'barış odaları' geleneği yaşatılıyor. Bölgenin kanaat önderlerinden Mardin Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı ve Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Abdulnasır Duyan, "Bu odalar, birer eğitim kurumu gibidir. Odalar, toplum içinde nasıl oturulacağını, nasıl konuşulacağını, gelen misafirlere ve büyüklere nasıl davranılacağını yaşayarak, toplumsal kurallar ile adabın öğrenildiği yerlerdir" dedi.

Habere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.


Sür manşetin sonunda Türkiye’nin en derin kaykay havuzu olma özelliğine sahip olan Kaykay Parkı hizmete açıldı. Beylikdüzü Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Kaykay Şenliği ile gençlerin kullanımına sunulan alan Yaşam Vadisi 2. Etap’ta bulunuyor. Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Yaşam Vadimizde Kaykay Parkı’nın karşısındaki alanda da atletizm pistinin temellerini en kısa sürede atacağız. İstanbul’un en güzel atletizm pistlerinden bir tanesini de yaptığımız zaman vadi bir Olimpiyat Vadisi’ne dönüşebilir” dedi.

Habere ulaşmak için buraya tıklayınız.

Logo yanı olarak belirlenen alanda Ali Avcu'nun köşe yazısı duyurusu var. Avcu'nun "Kansersiz Yaşam Derneği Başkanı'nın cevaplaması gereken iddialar" isimli yazısı çok konuşulacak.

Barış Yarkadaş'ın yazısını okumak için burayı tıklayınız.

damga gazete oku

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.