DAMGA 28 Nisan Çarşamba manşetinde neler var? Gazete Oku gazeteler, gazete manşetleri

DAMGA 28 Nisan Çarşamba manşetinde neler var? Gazete Oku gazeteler, gazete manşetleri
İstanbul, Türkiye ve dünyada yaşanan önemli gelişmeleri, siyasetten spora, magazinden ekonomiye geniş bir haber içeriği ile DAMGA bugün de karşınızda. Gazetemizi internet sitemizde ücretsiz okuyabilirsiniz.

Damga gazete oku aramalarında önemli bir hacme sahip olup her gün binlerce kişi tarafından internette okunmaktadır. Bugün yine dopdolu içeriğiyle hem internet hem de bayilerdeki yerini alan gazetenin manşet sayfası dahil olmak üzere tamamını okuyabilirsiniz.

Manşet haberde insanın kanını donduran bir olay ele alındı ve gündeme taşındı. Bağcılar'da bir kişi, 71 yaşındaki kreş öğretmenini gasp ettikten sonra boğmaya çalıştı. Ardından da yaktı. Yaşlı kadının durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Habere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Sür manşette CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'daki ekmek kavgası vardı. Kılıçdaroğlu sert ifadeler kullanarak "Türkiye böyle bir tabloyla hiç karşı karşıya olmadı. Bir dilim ekmeğe savaş açtı bunlar. Tam bir ibret tablosu" dedi.


Habere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.


Sür manşetin devamında Rize ikizdere'de kurulmak istenen taş ocağına karşı direnen bölge halkının direnişi ele alındı. Taş ocağı istemeyen halka yapılan müdahalede 8 kişi de gözaltına alınmıştı. Olaya dair tüm detayların işlendi.

Habere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Logo yanı olarak belirlenen alanda DAMGA İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert'in kçşe yazısı duyurusu var. İstanbul'daki bazı ilçelerin ele alındığı yazıda birçok önemli gündem maddesine yer verildi.

Mehmet Mert'in yazısını okumak için burayı tıklayınız.


damga gazete oku

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.