Damla Gündüz Müge Anlı ile Tatlı Sert'e çıktı

Damla Gündüz Müge Anlı ile Tatlı Sert'e çıktı
Dün babası Nasuh Yılmaz tarafından aranan Damla Günüz yayından sonra gelen haber sonra bulundu. Başarılı sunucu Müge Anlı genç kızı stüdyoya çıkararak babasıyla kavuşturdu.

Müge Anlı bir kez daha aileleri buluşturdu. Babasından ayrı olan annesinin yanına gittikten sonra zorla alınan ve kaçırılan Damla Gündüz'den haber alınamıyordu. Baba Nasuh Yılmaz stüdyoya çıkarak kızının bulunmasını istedi. Tüm Türkiye'nin bir kez daha göz yaşlarıyla izlendiği yayında mutlu son yaşandı.

Müjdeli haber geldi!
Annesinin görümcesinin oğlu ile evlendirilen Damla Gündüz, evli kalmak istemediğini dile getirdi ve davaları açtı ancak boşanmaması yönünde telkin edildi. Annesinin de bu olaylar silsilesinde bulunduğunu belirten genç kız, babasıyla görüşebilmesinin tek şartının evliliği devam ettirmesi olduğunu söyledi.

Dama sakladılar!
Damla Gündüz yaşadıklarını da anlatırken herkesi hayrete düşüren ifadeler de kullandı. Gündüz 12 gün boyunca kendisini gizlediklerini, jandarma ekiplerini de atlattıklarını belirten genç kız; 'Beni öldürseler korkmazdım ama babam için endişelendim. Ona bir şey olursa diye korktum' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.