Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 30 Mart 2021 Salı izle | Günün konukları kim? Zehra Gülüç sürprizi

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 30 Mart 2021 Salı izle | Günün konukları kim? Zehra Gülüç sürprizi
Sabah saatlerinde en çok izlenen yayınlardan biri olmayı başaran Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün de izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Hem de dopdolu, eğlenceli, renkli ve bir o kadar da keyifli konuklarıyla... Birbirinden değerli isimleri stüdyoda canlı yayın konuğu olarak ağırlayacak iki ünlü şarkıcı bir kez daha seyirciler tarafından ilgiyle izlenecek. Sağlıktan yemeğe, müzikten yaşama birçok konuda önemli ve bir o kadar da kritik noktalar yayın boyunca konuşulacak. Peki, Demet ve Alişan ile Sabah

Televizyonda yayınlanan sabah kuşağı programları arasına yeni katımasına rağmen büyük bir ilgiyle seyreilmeye devam eden Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ta yeni bir gün daha ekranlara geliyor. Yine değerli isimlerin ağırlanacağı yayında birbirinden önemli konular izleyicilere aktarılacak. Müzik ziyafetinin eksilmeyeceği, yaşam ve sağlıkla ilgili hayat kurtarıcı bilgilerin verileceği ve lezzetli yemeklerin yapılacağı program yine keyifle seyredilecek. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ı sakın kaçırmayın. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 30 Mart Salı izle seçenekleri haberimizde bulunmaktadır. İyi seyirler dileriz.


 

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ın bugünkü konukları kim?

Programın bugünkü konukları da merak konusu. Sağlık, yemek, burç, magazin ve birçok konuda ünlü isimler yayında yerini almaya devam ediyor. Birbirinden değerli konukların ağırlandığı stüdyoda izleyicilere en doğru bilgiler verilmeye çalışılıyor. Ayrıca müzik ziyafeti de sürüyor. Canlı yayında yemekler yapılıyor, tarifleri anlatılıyor.  Çocuklarınızı sosyal medyanın kötü etkilerinden nasıl koruyabilirsiniz? İnsülin direnci nasıl anlaşılır? Hafızayı silmek mümkün mü? Aşkın gözü gerçekten kör mü? Prof Dr. Uğur Batı ve Dr. Timur Yılmaz canlı yayında anlatacak. Acılara Yürüyor Korkmuyorum şarkısıyla milyonlarca kez dinlenen Zehra Gülüç yeni parçalarıyla geliyor. Şenol İpek çok özel açıklamalarla bomba etkisi yaratacak.


 

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 30 Mart Salı İzle

Dobra yorumlarıyla ekranlara damga vuran Demet Akalın ile yakın arkadaşı Alişan'ın birlikte sunduğu programda yine binlerce kişi ekran başına kilitlenecek. Yayını kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için ise birçok alternatif bulunuyor. Star TV programın arşivlerini web sitesinden yayınlıyor. Diğer yandan Youtube'da da full olarak izleme şansınız bulunuyor. Sahip olduğunuz akıllı cihazlarda da kaydet butonu ile programı makine hafızasına alabilir ve seyredebilirsiniz. Digiturk Play ve Bein Connect uygulamaları ile de geri sarma özelliğini kullanarak izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.