Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 7 Nisan Çarşamba izle | Bugünün konukları kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 7 Nisan Çarşamba izle | Bugünün konukları kim?
Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 7 Nisan Çarşamba günü STAR TV'deki yerini alıyor. İzleyicilerin karşısına çıkacağı bölümle yine dopdolu bir yayını ekranlara getirecek olan programda konuk olan birbirinden değerli isimler önemli bilgller verecek, şarkılar söyleyecek ya da yemek yapacak. Türkiye'nin en çok izlenen sabah programlarından biri olarak ekranlardaki yerini giderek sağlamlaştıran yapımda neler yaşanacağı merak konusu. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ın bugünkü konukları kim? Demet ve Alişan ile Sab

Televizyonda yayınlanan sabah kuşağı programları arasına yeni katımasına rağmen büyük bir ilgiyle seyreilmeye devam eden Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ta yeni bir gün daha ekranlara geliyor. Yine değerli isimlerin ağırlanacağı yayında birbirinden önemli konular izleyicilere aktarılacak. Müzik ziyafetinin eksilmeyeceği, yaşam ve sağlıkla ilgili hayat kurtarıcı bilgilerin verileceği ve lezzetli yemeklerin yapılacağı program yine keyifle seyredilecek. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ı sakın kaçırmayın. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 7 Nisan Çarşamba izle seçenekleri haberimizde bulunmaktadır. İyi seyirler dileriz.


 

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ın bugünkü konukları kim?

Sabah saatlerini renklendiren Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ın konukları her gün merak ediliyor ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Birçok konuda uzman isimlerim ağırlandığı yayınlarda şarkıcılar, sanatçılar, aşçılar ve birçok dalda değerli konuk canlı yayınla izleyicilerin karşısına çıkıyor. Bugün ise Türküleriyle, sazıyla ve sözüyle İsmail Altunsaray geliyor. Neşet Ertaş'in eserleriyle müzik ziyafeti sizleri bekliyor. Bağırsaklarım çalışmyor, kilo veremiyor ve uyku uyuyamıyorum diyorsanız dikkat! Dr. Fevzi Özgönül'den özel tafifler. Yıllarca zayıflamaya çalışıp 47 kilo verdi. Platonik aşkına kavuşup evlendi. Sevdiği kadın terkedince 6 ayda 81 kilo verdi ve fit bir görünüme kavuştu. Emirhan Öztürk canlı yayında olacak.


 

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 7 Nisan Çarşamba İzle

Dobra yorumlarıyla ekranlara damga vuran Demet Akalın ile yakın arkadaşı Alişan'ın birlikte sunduğu programda yine binlerce kişi ekran başına kilitlenecek. Yayını kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için ise birçok alternatif bulunuyor. Star TV programın arşivlerini web sitesinden yayınlıyor. Diğer yandan Youtube'da da full olarak izleme şansınız bulunuyor. Sahip olduğunuz akıllı cihazlarda da kaydet butonu ile programı makine hafızasına alabilir ve seyredebilirsiniz. Digiturk Play ve Bein Connect uygulamaları ile de geri sarma özelliğini kullanarak izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.