Derya Bulut kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri

Derya Bulut kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri
The Taste Türkiye'nin 2. sezon yarışmacılarından biri Derya Bulut. 30 aday arasından elemeyi geçmek isteyen başarılı şef hakkında binlerce kişi araştırma yapıyor. Derya Bulut kimdir? Kariyeri haberimizde yer alıyor.

FOX TV ekranlarında yeni sezonu ile yayınlanacak olan The Taste Türkiye'nin 2. sezon yarışmacıları belli oldu. Derya Bulut ön eleme turunda mücadele verecek ve yarışmaya katılmaya hak kazanmaya çalışacak. Şeflere kendini beğendirmek isteyen genç yarışmacının kaderini kendisi belirleyecek. Ekranların lezzet programında yer alan Derya Bulut Hanım için şimdiden araştırmalar da başladı. The Taste Türkiye Derya Bulut kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri nedir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.
 


Derya Bulut kimdir?

1985 tarihinde Şanlıurfa'da doğdu. 12 kardeşler. Aralarında en büyük ikincisi kendisi. 1 kızı var. Onu çok seviyor, üzerine titriyor. Sürekli birlikte vakit geçiriyor. Profesyonel fotoğrafçı. Aynı zamanda tıbbi görüntüleme teknikerliği öğrencisi. Andolu ve özellikle doğu mutfağında iyi olduğunu söylüyor. Doğulu kadınların doğuştan aşçı olduğunu düşünüyor. Yakında da önemli bir aşçı ile yeni projeye başlıyor.


Derya Bulut Instagram hesabı

Kendisine ait bir hesap bulunmaktadır. @derya_m.su hesabından ulaşabilirsiniz. 10 bine yakın takipçisi var.

he taste türkiye derya bulut


THE TASTE TÜRKİYE NEDİR?

Türkiye’nin önde gelen şeflerinden Ali Ronay, Esen Hünal ve Rafet İnce yemekleri hangi yarışmacının hazırladığını bilmeden sadece tadarak değerlendirecekler. Başarılı buldukları adayları, kendi takımlarına dahil edecekler. Eleme turunda tattığı yemeği kimin hazırladığını bilmeyen jüri, kendi ekibinden birini eleme riskiyle karşı karşıya kalacak. Programa gelen misafir şeflerin belirlediği konseptte yemeklerini hazırlayan takımlardan en başarılı performansı sergileyen yarışmacı, dokunulmazlık kazanacak. Türkiye’nin önde gelen şeflerinden olmak için mücadele eden, mutfak becerisine güvenen şef adaylarını bir araya getiren yarışma programı “The Taste Türkiye”deki uzun maratonun sonunda yalnızca bir kişi birinci olmanın gururunu yaşayacak ve büyük ödülün sahibi olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.