Dilara Ekiz sosyal medyayı salladı! Instagram fotoğrafları bomba

Dilara Ekiz sosyal medyayı salladı! Instagram fotoğrafları bomba
Bugün yeni haftasıyla ekranlara merhaba diyen Kuaförüm Sensin'de boy gösteren modeller de ilgi odağı oldu. Onlardan biri de Dilara Ekiz'di. Güzel model ekrana çıkar çıkmaz binlerce kez araştırıldı ve Instagram hesabındaki fotoğraflarla dikkat çekti.

Gözde Kansu'nun sunduğu ve birbirinden ünlü isimlerinde jüri üyeliği yaptığı Kuaförüm Sensin 35. haftaya merhaba dedi. Yine zaman zaman gergin ve bir o kadar eğlenceli anlara tanıklık ettiğimiz programda birbirinden güzel dört model de beş günlük maratonun ilk ayağında ekranlardaki yerini aldı. O modellerden biri de Dilara Ekiz oldu. Ekiz, yarışmanın ilk gününde en çok araştırılan isimlerin başında geldi.
 


Binlerce kişi takip ediyor

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 171. bölümünde konsept etnik kültürlere göre saç ve makyajdı. Dilara Ekiz Kleopatra olarak belirlendi. Giydiği kostümlerle çok beğenilen güzel model, günün de en başarılı isimlerindendi. Instagram hesabındaki fotoğraflarla dikkat çeken Ekiz'i 10 bine yakın kişi takip ediyor. Cuma gününe kadar da bu sayının giderek artması bekleniyor. Fit vücudu ile de ilgi odağı haline gelen genç isim bugün binlerce etkileşim aldı. Ayrıca gelinlik ve abiye konseptlerinde de modellik yaptığını hatırlatmakta fayda var. Şimdiden birçok moda firmasının dikkatini çektiği tahmin ediliyor.



kuaförüm sensin dilara ekiz kimdir
 


Dilara Ekiz Instagram hesabı

Yeni haftanın en dikkat çekici isimlerinden biri olmayı başaran Dilara Ekiz'in oldukça aktif bir Instagram hesabı bulunuyor. 10 bine yakın takipçisi var. Her paylaşımına etkileşim yağıyor. Kendisini instagram.com/dilara.ekizz profilinden takip edebilirsiniz.

kuaförüm sensin dilara ekiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.